Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je tisti prostor v domu, kjer velja staviti na udobje, združeno s praktičnostjo. Za vas smo zbrali nekaj »šik« ureditev dnevnih sob, ki vam lahko služijo kot navdih pri opremljanju vašega prostora.

Dnevne sobe si verjetno nihče ne predstavlja brez udobne sedežne garniture, majhne kavne mizice, televizijskega regala in priročne omare za shranjevanje. V kolikor ste tudi vi ljubitelj funkcionalnih rešitev, potem je današnji navdih kot nalašč za vas.

Colombini Casa je oblikovalsko podjetje, specializirano za pohištvo za dnevne in predsobe. Rdeča nit njihovega oblikovanje je enostaven minimalizem z veliko mero funkcionalnosti. Od klasičnih in strogih linij minimalizma jih loči razgibanost in pisana barvna paleta.

Element, vreden posnemanja, je prav gotovo kombiniranje posameznih kosov pohištva - na primer: odprte stenske police se čudovito podajo k zaprtim predalom tv regala. Posamezni stenski regali so razgibani in različnih velikosti ter materialov.  

Zanimive pa so tudi barvne kombinacije: modra, rumena in oranžna so prav gotovo barve, ki so pogosto spregledane, a se lepo podajo v dnevne prostore.  Del kolekcije Colombini Case si lahko ogledate v spodnji galeriji.
Sorodni članki

Soba za najstnika - delovni kotiček

Pri opremljanju sobe za najstnika in njegovega delovnega kotička prav gotovo velja načelo "manj je več". Vsaka dodatna ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...

Prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je običajno najbolj neizrabljen prostor v hiši. Precej hitro postane mini skladišče za škatle in ...

Kako pravilno obesiti sliko?

Zrcalo vsakega doma so stene, ki pripovedujejo zgodbe o ljudeh. Umetnost pravilnega obešanja slik pa je stara toliko ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: