Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je tisti prostor v domu, kjer velja staviti na udobje, združeno s praktičnostjo. Za vas smo zbrali nekaj »šik« ureditev dnevnih sob, ki vam lahko služijo kot navdih pri opremljanju vašega prostora.

Dnevne sobe si verjetno nihče ne predstavlja brez udobne sedežne garniture, majhne kavne mizice, televizijskega regala in priročne omare za shranjevanje. V kolikor ste tudi vi ljubitelj funkcionalnih rešitev, potem je današnji navdih kot nalašč za vas.

Colombini Casa je oblikovalsko podjetje, specializirano za pohištvo za dnevne in predsobe. Rdeča nit njihovega oblikovanje je enostaven minimalizem z veliko mero funkcionalnosti. Od klasičnih in strogih linij minimalizma jih loči razgibanost in pisana barvna paleta.

Element, vreden posnemanja, je prav gotovo kombiniranje posameznih kosov pohištva - na primer: odprte stenske police se čudovito podajo k zaprtim predalom tv regala. Posamezni stenski regali so razgibani in različnih velikosti ter materialov.  

Zanimive pa so tudi barvne kombinacije: modra, rumena in oranžna so prav gotovo barve, ki so pogosto spregledane, a se lepo podajo v dnevne prostore.  Del kolekcije Colombini Case si lahko ogledate v spodnji galeriji.
Sorodni članki

Jesenska preobleka doma

Želite tudi vi košček jesenske lepote prenesti v dom? Danes vam ponujamo nekaj nasvetov, kako poceni in ljubko jesensko ...

Luč iz kozarca za vlaganje

Za vas smo pripravili zanimiv "naredi sam" projekt za izdelavo viseče luči iz odsluženih kozarcev za ...

Kreativna pisarna

Ob besedi pisarna večinoma pomislimo na tog poslovni prostor s pisalno mizo in dolgočasnim regalom. Da je pisarniški ...

Nasveti za ureditev spalnice

Po decembrski noriji se nam bo vsem najbolj prilegel prav spanec. Da se najbolje spi v lepo urejeni spalnici, ni prav ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: