Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Tv regali

Pohištvo, ki vam ga predstavljamo danes, prihaja iz italijanskega podjetja Jesse. Da gre za italijanski dizajn, lahko vidimo že na prvi pogled. Prefinjene linije, dodelane kombinacije in izbrani materiali so rdeča nit kolekcije, ki si jo lahko ogledate v spodnji galeriji.

Tv regal je običajno osrednji pohištveni element dnevne sobe. Zato je njegova premišljena izbira še toliko bolj pomembna. Naš nasvet ob iskanju popolnega kosa za vaš prostor je, da se pri nakupu omejite na tri ključne kriterije: prileganje prostoru, primeren videz oziroma stil omare, in navsezadnje kvaliteta izbranega kosa.

Ob nakupu tv regala se ne ozirajte zgolj na trenutne trende. Pomembno je, da se izbrani regal sklada z vašim pohištvom in nudi dovolj prostora za shranjevanje tehnike. Simpatična rešitev so t.i. odprti stenski sistemi. Gre za kombinacijo zaprtih omaric in  odprtih polic, ki  z razgibanimi kompozicijami poskrbijo za prav vse vse želje. Obenem pa njihova modularna zasnova omogoča postopno oziroma kasnejše dograjevanje. Nekaj primerov tovrstnih sistemov si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!