Tv regali

Tv regali nikakor niso dolgočasni predalniki, na katerih ždi televizor. Za vas smo zbrali nekaj primerov ureditve dnevnih sob, ki vam bodo prav gotovo v pomoč pri urejanju vašega sanjskega ambienta.

Pohištvo, ki vam ga predstavljamo danes, prihaja iz italijanskega podjetja Jesse. Da gre za italijanski dizajn, lahko vidimo že na prvi pogled. Prefinjene linije, dodelane kombinacije in izbrani materiali so rdeča nit kolekcije, ki si jo lahko ogledate v spodnji galeriji.

Tv regal je običajno osrednji pohištveni element dnevne sobe. Zato je njegova premišljena izbira še toliko bolj pomembna. Naš nasvet ob iskanju popolnega kosa za vaš prostor je, da se pri nakupu omejite na tri ključne kriterije: prileganje prostoru, primeren videz oziroma stil omare, in navsezadnje kvaliteta izbranega kosa.

Ob nakupu tv regala se ne ozirajte zgolj na trenutne trende. Pomembno je, da se izbrani regal sklada z vašim pohištvom in nudi dovolj prostora za shranjevanje tehnike. Simpatična rešitev so t.i. odprti stenski sistemi. Gre za kombinacijo zaprtih omaric in  odprtih polic, ki  z razgibanimi kompozicijami poskrbijo za prav vse vse želje. Obenem pa njihova modularna zasnova omogoča postopno oziroma kasnejše dograjevanje. Nekaj primerov tovrstnih sistemov si lahko ogledate v spodnji galeriji. Sorodni članki

Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" ...

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

»Ponarejeno« vintage ogledalo

Vintage oziroma "stari" stil se v velikem slogu vrača v naše domove. Posebej simpatični so dodatki, ki imajo osebno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: