Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Urejena mladinska soba

Mladinsko sobo je veliko težje opremiti, kot otroško. Odraščajoč najstnik potrebuje ob delovnem prostoru še zadosten prostor za ustvarjanje in počitek. Tukaj pa so še njegove želje in hotenja, ki so nemalokrat povsem drugačna od predstav staršev glede tega, kako naj bi mladinska soba izgledala.

Pogovorite se z otroki

Pri urejanju mladinskih sob je nujna dobra komunikacija med starši in otroci. Vprašajte svojega najstnika, kako si predstavlja svojo sobo. Na list papirja zapišite izvedljive in tudi neizvedljive ideje. Želje kot so košarkaški koš,  viseča mreža in podobno. Naj vam naj služijo, kot podlaga za nadaljnje opremljanje.

Izognite se pretiravanju

Kljub temu, da je vaša hčerka navdušena balerina, to nikakor ne pomeni, da je potrebno mladinsko sobo spremeniti v plesni studio. Želje otrok se spreminjajo z odraščanjem, zato je pomembno, da je soba prostor, ki dopušča ustvarjanje in ne omejuje. Namesto ene stroge teme, dodajte v prostor elemente, ki jih otrok obožuje. Na primer stensko nalepko balerine, ki se zlahka odstrani in zamenja.

Brezčasna oprema

Mladinska soba je korak stran od odrasle sobe. Ker gre za sobo, ki jo bo otrok najverjetneje koristil od sredine osnovne šole pa vse do študija, je pomembno, da je ta primerno opremljena. To pomeni, da ima pisalno mizo oziroma delovno površino, dovolj veliko posteljo, prostorno omaro in zadostno število polic za odlaganje knjig. Pri barvni paleti vam svetujemo, da se držite nevtralnih odtenkov, ki jih popestrite z dodatki kot so posteljnina, zanimive luči in barvite zavese. Nekaj idej pa lahko poiščete tudi v spodnji galeriji.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!