Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Akronov salon – salon Remedika v Velenju ne morete zgrešiti. Nahaja se v 1. nadstropju Mercator centra, pri Rdeči dvorani v Velenju. Nasproti veleblagovnice so trgovine z ostalo ponudbo in kmalu boste na levi strani zagledali Akronov logotip.

 notranjost salona remedika

Kot pri vseh uradnih Akronovih prodajalcih, lahko tudi v salonu Remedika dobite informacije za celotno Akronovo ponudbo – pohištvo po meri za spalnice, garderobne sobe, dnevne sobe otroške sobe, predsobe in seveda vgradne omare in garderobne sobe.

Tomaž Kunej, vodja salona Remedika, vam bo svetoval in pomagal poiskati za vas najboljšo izbiro. Njegove dolgoletne izkušnje tako pri svetovanju, kot pri izrisih in montažah, so več kot dobrodošle pri opremljanju vsakega doma.

Najbolj priljubljena izbira opremljanja po meri je vgradna omara. Zaradi optimalnega izkoristka prostora, saj je vgrajena od tal do stropa in od stene do stene. Nič hudega, če ob straneh nimate na razpolago sten, opremili jo bomo z zaključnimi stranicami, v barvi, ki se bo najbolje podala vašemu prostoru. Vgradna omara ponuja poljubno izbiro notranjosti ter vratnih kril. Le ta z delitvenimi letvicami dobijo še bolj moderen pridih in priložnost za kombinacijo različnih barv in materialov.

Prvotno je bila v velenjskem salonu razstavljena samo vgradna omara Akron, v letu 2017 pa so se ji, zaradi vedno večjega povpraševanja, pridružili še drugi razstavni eksponati.

pograd v salonu Remedika

Za otroško sobo smo izbrali posteljni sestav z dvema ležiščema. Pod spodnjim ležiščem se skriva predal, ki še bolj racionalno izkoristi prostor. Dostop do zgornjega ležišča je omogočen po stopnicah, ki so hkrati predali. Prostor pod ležiščem je izkoriščen za vgradno omaro z drsnimi vrati. Le kaj se skriva v njej? Morda imajo v salonu Remedika skrita kakšna darilca za mlade obiskovalce? Preverite!

V vašo omaro boste seveda spravili oblačila in predmete po vaši izbiri. V njej je dovolj prostora za celotno otroško garderobo, pa tudi za igračke, copatke in druge otroške nepogrešljive stvari. Morda celo za namišljenega prijatelja ali pravljičnega junaka, ki spremlja brezskrbno obdobje vašega otroka.

notranjost pohištvenega salona

Akronov ustvarjalni duh še posebej zaživi ob modernih stenskih regalih in TV omaricah za dnevne sobe. Ob vseh idejah in neskončnih možnostih izbire, niti dva regala nista enaka. Razen seveda, če boste tako želeli. Popolnoma se bomo prilagodili vašim željam. Individualni pristop in po meri narejeno pohištvo gresta z roko v roki. V sodobnem domu ni več prostora za približke, naj bo pohištvo narejeno točno tako, kot ste si zamislili, brez kompromisov. V salonu Remedika smo za razstavni eksponat dnevne sobe izbrali nevtralno, svetlo barvo, kateri se podajo skoraj vse barve. Tudi živahne, kot je roza stena v salonu.

Svetovanje s 3D izrisi

Pred nakupom vam bomo pripravili 3D izris pohištva in vam svetovali za najbolj optimalno postavitev v vaš prostor. Tako si boste lažje predstavljali, kako bo pohištvo izgledalo. Vključili bomo barve po vašem izboru, ki jih lahko poljubno menjujete, prav tako lahko spreminjamo posamezne elemente pohištva. Tako dolgo, da boste zadovoljni.

Prihajate iz Velenja, Šaleške doline ali Koroške? Salon Remedika je prava izbira za opremo vašega doma s pohištvom po meri. Za vas imamo čudovite ideje, kjer se združijo estetika, funkcionalnost in kakovost. Prepričajte se sami.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!