Pisane otroške sobe

Otroške sobe so prostor za igro, ljubko otroško sanjarjenje in kraj, kjer majhne stvari postanejo velike. In prav zato je najpomembnejši kriterij pri opremljanju otroške sobe ta, da se malček v njej dobro počuti.

O opremljanju otroških sob smo na naši strani že pisali. Danes vam bomo predstavili nekaj uporabnih nasvetov za njihovo popestritev. Ideje v spodnji galeriji so delo različnih avtorjev (Fajno Design, Masha Gluzdakova, Alina Vagapova ...).

Stenski dekorji

Eden najlažjih in najhitrejših načinov okrasitve otroške sobe je uporaba vinilnih stenskih nalepk. V osnovi je to folija, ki jo precej enostavno pritrdite na steno. Dobavljiva je v različnih barvah, napisih in motivih. Velikost prilagodite samemu prostoru. Predpogoj za lepljenje nalepk je čista in gladka stena. Svetujemo vam, da pri motivih izbirate teme in ne posamezne "junake", ki so trenutno aktualni. Na primer: otroci, zaljubljeni v vesolje, bodo prav gotovo veseli motivov raket, lune in osončja.

Barve 

Pri izbiri barv je najboljše vodilo zmernost. Kljub temu, da vaš otrok obožuje rdečo in je vsaka njegova izbira v odtenkih rdeče, vam odsvetujemo, da v otroški sobi ne pretiravate zgolj z enim odtenkom. Raje pobarvajte zgolj eno steno, na primer steno za posteljo. Tako izbrani odtenek ne bo motil otroka med spanjem. Preostali prostor pa dopolnite z ustreznimi barvnimi kombinacijami. Izberite drobne dodatke, kot so recimo luči ali police v barvi, ki ste jo izbrali za otroški prostor.

Dodatki 

Igrače, knjige, drobni predmeti ... Otroška soba kaj hitro postane pravo malo skladišče otroških sanj. Izredno pomembno je, da ima soba vašega malčka dovolj prostora za shranjevanje. Izredno praktične so razne skrinje in zabojniki, kamor lahko otroci brez prevelikega truda pospravijo svoje igrače. Izogibajte pa se dodajanju preveč dekorativnih predmetov ali stvari, ki se jih otroci "ne smejo" dotikati ali jih celo lahko uničijo. 


 


akcija odeja

Sorodni članki

Urejena mladinska soba

Opremljate ali preurejate mladinsko sobo? Da se boste lažje lotili dela, smo vam pripravili tri nasvete, ki vam bodo ...

Prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je običajno najbolj neizrabljen prostor v hiši. Precej hitro postane mini skladišče za škatle in ...

Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam ...

Božična dekoracija doma

K lepo urejenemu domu sodi tudi sezonsko primerna dekoracija. Pred vrati je najbolj bleščeč mesec, ki kar kliče po ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: