Nenavadne luči

Potrebuje vaš prostor zgolj tisto "piko na i"? Poskusite s kompletom nenavadnih in drugačnih svetil, ki bodo popestrila prostor in vanj vnesla kanček humorja.

Izbira primernih luči je pri snovanju novega doma eden izmed ključnih dejavnikov. Svetila prostor primerno predstavijo in ustvarjajo emocionalno noto. V kolikor je svetloba primerno izbrana, je skorajda "ne" opazimo. Hitreje opazimo njen primanjkljaj oziroma neustrezno izbiro. Kadar se lotevate nakupa novih svetil, je vedno potrebno premisliti, kaj oziroma kako želite osvetlititi prostor.

Stenska ali stropna? 

Prvi korak je torej izbira tipa svetila. Temu sledi izbira pravilnega tipa svetlobe - delovni kotički potrebujejo močnejšo svetlobo kot recimo jedilna miza, kjer zadostuje zgolj ambientalna svetloba. Nežna in pridušena svetloba je primerna tudi za spalnico, medtem ko kopalnica kliče po beli svetlobi.

Klasika ali sodoben dizajn?

Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnih dizajnov ali pa prisegate na trende, velja pri izbiri luči preprosto pravilo: "Vse luči morajo biti prav toliko funkcionalne, kot so estetske." Vse pa morajo biti v celoti prilagojene uporabniku. V spodnji galeriji smo za vas zbrali kopico simpatičnih idej za malce drugačne luči. Gre za sveže ideje, ki bodo prav gotovo popestrile vsak prostor.

Vir fotografij:  Anila Quayyum Agha Coelux Arturo Erbsman Studio The Verge The Play Coalition Feinedinge Estiluz


 

 

 

 

 


Sorodni članki

Dom za mlado družino

Ustvarjanje prvega družinskega gnezdeca je prav poseben projekt. Da bo delo lažje steklo, smo za vas poiskali nekaj ...

Opremljanje majhne kopalnice

Za zadnjimi kopalniškimi trendi smo »pokukali k Artceramu, ki tudi tokrat navdušuje z linijo domiselnih in razigranih ...

Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? ...

Funkcionalno pohištvo

Se tudi vi soočate s pomanjkanjem prostora? Bi potrebovali kak dodaten kvadratni meter? Rešitev je tako imenovano ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: