Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Nenavadne luči

Izbira primernih luči je pri snovanju novega doma eden izmed ključnih dejavnikov. Svetila prostor primerno predstavijo in ustvarjajo emocionalno noto. V kolikor je svetloba primerno izbrana, je skorajda "ne" opazimo. Hitreje opazimo njen primanjkljaj oziroma neustrezno izbiro. Kadar se lotevate nakupa novih svetil, je vedno potrebno premisliti, kaj oziroma kako želite osvetlititi prostor.

Stenska ali stropna? 

Prvi korak je torej izbira tipa svetila. Temu sledi izbira pravilnega tipa svetlobe - delovni kotički potrebujejo močnejšo svetlobo kot recimo jedilna miza, kjer zadostuje zgolj ambientalna svetloba. Nežna in pridušena svetloba je primerna tudi za spalnico, medtem ko kopalnica kliče po beli svetlobi.

Klasika ali sodoben dizajn?

Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasičnih dizajnov ali pa prisegate na trende, velja pri izbiri luči preprosto pravilo: "Vse luči morajo biti prav toliko funkcionalne, kot so estetske." Vse pa morajo biti v celoti prilagojene uporabniku. V spodnji galeriji smo za vas zbrali kopico simpatičnih idej za malce drugačne luči. Gre za sveže ideje, ki bodo prav gotovo popestrile vsak prostor.

Vir fotografij:  Anila Quayyum Agha Coelux Arturo Erbsman Studio The Verge The Play Coalition Feinedinge Estiluz

 

 

 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!