Dom v 50 odtenkih sive

Knjiga "50 odtenkov sive" je obnorela svet. Sedaj je na pohodu še siva barva, ki v velikem slogu prihaja v naše domove.

Na kaj bi pomislili, če bi vam rekli, da smo našli dom, ki je skoraj v celoti zgolj v odtenkih sive? Mišje siva, svetlo siva, antracitna in še kak odtenek sive bi se našel. Ste najprej pomislili na dolgčas? Stanovanje, ki vam ga predstavljamo danes, je vse prej kot pusto.

V majhnem poljskem mestecu  Grudziądz, leži tik ob reki Vistula prekrasno stanovanje. To zanimivo domovanje, ki mu osebnost daje že prekrasna okolica, je svoj pravi karakter dobilo z delom biroja Tamizo Architects. Tem je uspela skorajda misija nemogoče. Dokazali so namreč, da je mogoče ustvariti razgibano notranjo kompozicijo zgolj z uporabo ene same barve - v tem primeru sive. 

Nas je očarala predvsem preprostost in čistost uporabljenih sredstev. Siva kot barva, je nosilka razpoloženja. Poleti, pozimi, spomladi ali jeseni skupaj s svetlobo ustvarja prijetno vzdušje, ki se krepi z dnevno svetlobo. Na trenutke se zdi, da so sivi kosi pohištva kot ambientalna scena, ki čaka na drobne dodatke lastnikov. Ti bodo prišli na "sivem platnu" povsem do izraza in opisali karakter bivajočega.

Spregledati pa ne gre niti zanimivih in zelo subtilnih kontrastov med posameznimi odtenki sive. Dom v "50 odtenkih sive" si lahko ogledate v spodnji galeriji.akcija odeja

Sorodni članki

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...

Dvižna postelja v omari ALADIN v novi dimenziji 140 x 200

Prav gotovo smo se že vsi kdaj soočili s pomanjkanjem prostora, ko (kljub dobri organiziranosti,) ni dovolj prostora za ...

Preoblečena škatla

Hladno zimsko vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Sedaj se lahko povsem brez slabe vesti lotite dolgo načrtovanih ...

Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: