Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Dom v 50 odtenkih sive

Na kaj bi pomislili, če bi vam rekli, da smo našli dom, ki je skoraj v celoti zgolj v odtenkih sive? Mišje siva, svetlo siva, antracitna in še kak odtenek sive bi se našel. Ste najprej pomislili na dolgčas? Stanovanje, ki vam ga predstavljamo danes, je vse prej kot pusto.

V majhnem poljskem mestecu  Grudziądz, leži tik ob reki Vistula prekrasno stanovanje. To zanimivo domovanje, ki mu osebnost daje že prekrasna okolica, je svoj pravi karakter dobilo z delom biroja Tamizo Architects. Tem je uspela skorajda misija nemogoče. Dokazali so namreč, da je mogoče ustvariti razgibano notranjo kompozicijo zgolj z uporabo ene same barve - v tem primeru sive. 

Nas je očarala predvsem preprostost in čistost uporabljenih sredstev. Siva kot barva, je nosilka razpoloženja. Poleti, pozimi, spomladi ali jeseni skupaj s svetlobo ustvarja prijetno vzdušje, ki se krepi z dnevno svetlobo. Na trenutke se zdi, da so sivi kosi pohištva kot ambientalna scena, ki čaka na drobne dodatke lastnikov. Ti bodo prišli na "sivem platnu" povsem do izraza in opisali karakter bivajočega.

Spregledati pa ne gre niti zanimivih in zelo subtilnih kontrastov med posameznimi odtenki sive. Dom v "50 odtenkih sive" si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!