Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Otroška soba

Selitev otroka v svojo sobo je tako za starša kot otroka velika pustolovščina. Najmlajši se veselijo predvsem svojega kotička, nove postelje in večje igralne površine. Preden pa se pričnejo veseliti tudi starši, je potrebno ogromno postoriti.

Potrebno je določiti zasnovo sobe. Osnovene odločitve zajemajo izbiro omare, postelje, pisalne mize in drugih pohištvenih elementov in dodatkov. V kolikor vam prostor to dopušča, vam v Akronu svetujemo izbiro vgradne omare. Ta ima v primerjavi s klasično omaro večji prostorski izkoristek in je, na kratko, prava skrinja zakladov. Vgradna omara se lahko vgradi:

Pomembnejši element otroške sobe je tudi postelja. Ta je lahko enojna ali pograd. Umestitev pograda v sobo za več otrok je izredno praktična, saj tako soba pridobi dragocen prostor za igro in kasneje delo. V otroški sobi pa prav tako ne sme manjkati pisalna miza. Prednost pisalne mize narejene po meri je ta, da je v celoti prilagojena vašemu otroku in njegovi sobi. Nekaj primerov otroških sob si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!