Izbira kotne vgradne omare

Kotne omare so kot nalašč za vsa domovanja, ki želijo izkoristiti neuporabljene kotne površine in s tem pridobiti nov prostor za shranjevanje.

Da omara ni enaka omari, bi se strinjal vsak, ki se je že kdaj samostojno lotil opremljanja doma. Veliki prostori dopuščajo skorajda neomejeno izbiro, zaplete pa se, ko je prostora manj ali celo premalo ter šteje prav vsak centimeter. V majhnih prostorih priporočamo, da se namesto za klasično vgradno omaro odločite za njeno kotno izvedbo, ki bo izkoristila tudi t.i. mrtvi prostor v kotih.

Na kaj je potrebno biti pozoren?

Omare po meri se lahko prilagodijo skorajda vsakemu prostoru, kjub temu pa mora prostor za vgradnjo kotne omare izpolnjevati določene pogoje. Da se bodo vrata gladko in nemoteno odpirala, je priporočljiva širina vrat (pri višini 250 cm,) vsaj 60 cm ali več.  Iz tega izhaja, da mora biti minimalna dolžin stranic ob obeh stenah za posamezno omaro vsaj 180 cm.

Kaj pa notranja razporeditev?

V kolikor vam prostor dopušča vgradnjo kotne omare, sledi zabaven del. Izbira notranje razporeditve. To povsem prilagodimo vašim željam in potrebam. Seveda vam med celotnim procesom izbiranja stojimo ob strani z našimi izkušnjami in strokovnim znanjem.


 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Balkon - skrita oaza

Vedno daljši in toplejši dnevi so kot nalašč za večerna posedanja. In kaj je po dolgem dnevu lepšega, kot zlekniti se ...

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...

Prenova garsonjere

Prenova stanovanje je velik zalogaj. Obnova majhnega stanovanja pa je še toliko večji kos "potice". Potrebno je najti ...

Buče malo drugače

Jesen se je pričela in k njej sodi tudi jesenska dekoracija. Ker nam narava materiala za »naredi sam« ideje ponuja v ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave