Izbira kotne vgradne omare

Kotne omare so kot nalašč za vsa domovanja, ki želijo izkoristiti neuporabljene kotne površine in s tem pridobiti nov prostor za shranjevanje.

Da omara ni enaka omari, bi se strinjal vsak, ki se je že kdaj samostojno lotil opremljanja doma. Veliki prostori dopuščajo skorajda neomejeno izbiro, zaplete pa se, ko je prostora manj ali celo premalo ter šteje prav vsak centimeter. V majhnih prostorih priporočamo, da se namesto za klasično vgradno omaro odločite za njeno kotno izvedbo, ki bo izkoristila tudi t.i. mrtvi prostor v kotih.

Na kaj je potrebno biti pozoren?

Omare po meri se lahko prilagodijo skorajda vsakemu prostoru, kjub temu pa mora prostor za vgradnjo kotne omare izpolnjevati določene pogoje. Da se bodo vrata gladko in nemoteno odpirala, je priporočljiva širina vrat (pri višini 250 cm,) vsaj 60 cm ali več.  Iz tega izhaja, da mora biti minimalna dolžin stranic ob obeh stenah za posamezno omaro vsaj 180 cm.

Kaj pa notranja razporeditev?

V kolikor vam prostor dopušča vgradnjo kotne omare, sledi zabaven del. Izbira notranje razporeditve. To povsem prilagodimo vašim željam in potrebam. Seveda vam med celotnim procesom izbiranja stojimo ob strani z našimi izkušnjami in strokovnim znanjem.


 


Sorodni članki

Mozaik iz kamnov

Je tudi vaš otrok navdušen "nabiralec" kamnov? Potem je današnja "naredi sam" ideja kot nalašč za vas. Iz kamnov z ...

Božična dekoracija doma

K lepo urejenemu domu sodi tudi sezonsko primerna dekoracija. Pred vrati je najbolj bleščeč mesec, ki kar kliče po ...

Preoblečeni predalnik

Ste naveličani starih omaric? Popestrite jih s cvetličnimi dodatki. Naša ekipa je za vas poiskala simpatično idejo za ...

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: