Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izbira kotne vgradne omare

Da omara ni enaka omari, bi se strinjal vsak, ki se je že kdaj samostojno lotil opremljanja doma. Veliki prostori dopuščajo skorajda neomejeno izbiro, zaplete pa se, ko je prostora manj ali celo premalo ter šteje prav vsak centimeter. V majhnih prostorih priporočamo, da se namesto za klasično vgradno omaro odločite za njeno kotno izvedbo, ki bo izkoristila tudi t.i. mrtvi prostor v kotih.

Na kaj je potrebno biti pozoren?

Omare po meri se lahko prilagodijo skorajda vsakemu prostoru, kjub temu pa mora prostor za vgradnjo kotne omare izpolnjevati določene pogoje. Da se bodo vrata gladko in nemoteno odpirala, je priporočljiva širina vrat (pri višini 250 cm,) vsaj 60 cm ali več.  Iz tega izhaja, da mora biti minimalna dolžin stranic ob obeh stenah za posamezno omaro vsaj 180 cm.

Kaj pa notranja razporeditev?

V kolikor vam prostor dopušča vgradnjo kotne omare, sledi zabaven del. Izbira notranje razporeditve. To povsem prilagodimo vašim željam in potrebam. Seveda vam med celotnim procesom izbiranja stojimo ob strani z našimi izkušnjami in strokovnim znanjem.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!