Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izbira dnevne sobe

Pri opremljanju dnevne sobe se nam običajno zatakne prav pri izbiri pohištva. Vemo, da brez sedežne garniture, razmeroma velikega televizijskega sprejemnika in mizice pred njim ne gre. Kaj pa vse ostalo? Kam pospraviti knjige, najljubše dvd-je in otroške risanke? Dodatne odeje, ko pozimi zazebe, in morda še malce prostora za posodo, ki je ne uporabljamo pogosto?

Prvo pravilo pri urejanju dnevne sobe je : mislite funkcionalno. Preden se lotite izbire pohištva, naredite manjši načrt, kaj bi želeli imeti v dnevni sobi. V kolikor sobo preurejate, pomislite tudi na vse elemente, ki so vam v prejšnji sobi manjkali. Seznam naj vsebuje oporne točke, kot so knjižne police, kavna mizica, tv regal, prostor za kozarce, otroški kotiček ...

Sledi izbira pohištva. Pri slednji se lahko zmeraj obrnete na strokovnjake, ki vam bodo s tehničnim znanjem in izkušnjami z veseljem svetovali in pomagali izbrati najboljše ureditve za vaš prostor. Naj bo vaše novo pohištvo domiselna kombinacija vaših želja, potreb, funkcionalnosti in nenazadnje estetske dovršenosti. Nekaj primerov ureditve dnevnih sob si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!