Izbira dnevne sobe

Dnevna soba ni zaman dobila naziv "kraljica družabnosti". Prostor za posedanje, prijetno druženje in večerno razvajanje, naj bo prostor, kamor se boste z veseljem vračali.

Pri opremljanju dnevne sobe se nam običajno zatakne prav pri izbiri pohištva. Vemo, da brez sedežne garniture, razmeroma velikega televizijskega sprejemnika in mizice pred njim ne gre. Kaj pa vse ostalo? Kam pospraviti knjige, najljubše dvd-je in otroške risanke? Dodatne odeje, ko pozimi zazebe, in morda še malce prostora za posodo, ki je ne uporabljamo pogosto?

Prvo pravilo pri urejanju dnevne sobe je : mislite funkcionalno. Preden se lotite izbire pohištva, naredite manjši načrt, kaj bi želeli imeti v dnevni sobi. V kolikor sobo preurejate, pomislite tudi na vse elemente, ki so vam v prejšnji sobi manjkali. Seznam naj vsebuje oporne točke, kot so knjižne police, kavna mizica, tv regal, prostor za kozarce, otroški kotiček ...

Sledi izbira pohištva. Pri slednji se lahko zmeraj obrnete na strokovnjake, ki vam bodo s tehničnim znanjem in izkušnjami z veseljem svetovali in pomagali izbrati najboljše ureditve za vaš prostor. Naj bo vaše novo pohištvo domiselna kombinacija vaših želja, potreb, funkcionalnosti in nenazadnje estetske dovršenosti. Nekaj primerov ureditve dnevnih sob si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

 dnevni regal v bež barvi

 


Sorodni članki

Črno- bela kopalnica s pridihom retra

Opremljate ali prenavljate kopalnico? Za vas smo »pokukali« k Artceramu, ki navdušuje s črno belimi kombinacijami, ki ...

Beton kot dodatek

Beton je mnogo več kot gradbeni material. Danes vam ga predstavljamo kot zanimiv dodatek, ki popestri ...

Preurejene pisalne mize

Bi tudi vaša pisalna miza potrebovala »stilsko« preobrazbo? Manjka vašemu pisarniškemu kotičku urejena delovna ...

Skandinavske kuhinje

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski dizajn? Če je vaša prva misel Ikea, potem je današnji članek kot nalašč za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: