Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo pomislili prav na vse. Pohištvu po vaših željah zato tudi ustrezno svetlobno opremimo.

O pomenu svetlobe za človeka je bilo že marsikaj povedanega. Kako pomembna je pravzaprav svetloba, se običajno zavemo šele, ko nam je primanjkuje. Prav gotovo ima vsakdo izmed nas doma kakšno globljo omaro, ki ob raziskovanju potrebuje dodaten vir svetlobe. Sedaj pa si predstavljajte, kako bi bilo, če bi se takrat, ko odprete omaro, luč vključila sama?

Zakaj osvetljava pohištva?

Osvetljava pohištva postaja nujen, rečemo lahko kar obvezen element pri vsakem polno funkcionalnem pohištvenem elementu. Dodatna svetilna telesa (notranja ali zunanja) lahko nameščamo nad posteljne okvirje, stene ob sami postelji, nad in v same vgradne omare, nad delovne pulte,  v posamezne predale ali nad obešalnike.

Pomembno je, da se pri izbiri ustreznih svetil posvetujemo s strokovnjakom in dosledno upoštevamo tehnične predpise oziroma navodila proizvajalca. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj primer vgradnje svetlobnih teles pri našem pohištvu. 

 
akcija vgradne omare

Sorodni članki

Moderna vrstna hiša

Na kaj pomislite ob besedah vrstna hiša? Hiša, ki vam jo predstavljamo danes, je vse prej kot enolična in ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...

Popotniški podstavki

Današnja "naredi sam" ideja je kot nalašč za vse, ki se še niste povsem pripravljeni posloviti od poletja in z njim ...

Garsonjere

Garsonjere v zadnjih letih dobivajo nov pomen. Relativno ugodne cene na nepremičninskem trgu in obvladljiva velikost ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave