Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo pomislili prav na vse. Pohištvu po vaših željah zato tudi ustrezno svetlobno opremimo.

O pomenu svetlobe za človeka je bilo že marsikaj povedanega. Kako pomembna je pravzaprav svetloba, se običajno zavemo šele, ko nam je primanjkuje. Prav gotovo ima vsakdo izmed nas doma kakšno globljo omaro, ki ob raziskovanju potrebuje dodaten vir svetlobe. Sedaj pa si predstavljajte, kako bi bilo, če bi se takrat, ko odprete omaro, luč vključila sama?

Zakaj osvetljava pohištva?

Osvetljava pohištva postaja nujen, rečemo lahko kar obvezen element pri vsakem polno funkcionalnem pohištvenem elementu. Dodatna svetilna telesa (notranja ali zunanja) lahko nameščamo nad posteljne okvirje, stene ob sami postelji, nad in v same vgradne omare, nad delovne pulte,  v posamezne predale ali nad obešalnike.

Pomembno je, da se pri izbiri ustreznih svetil posvetujemo s strokovnjakom in dosledno upoštevamo tehnične predpise oziroma navodila proizvajalca. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj primer vgradnje svetlobnih teles pri našem pohištvu. 

 
Sorodni članki

Soba za tabornika

Je tudi vaš otrok navdušen nad gozdom in kampiranjem? Potem je današnji nasvet za ureditev otroške ali mladinske sobe ...

Dom za mlado družino

Ustvarjanje prvega družinskega gnezdeca je prav poseben projekt. Da bo delo lažje steklo, smo za vas poiskali nekaj ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: