Kuhinjski paneli

Se tudi vam ob kuhanju dogaja, da poškropite steno nad kuhalno ploščo? Iščete drugačno rešitev za kuhinjsko oblogo? Za vas smo zbrali nekaj kreativnih predlogov za stenske panele, ki popestrijo celotno kuhinjo.

Kuhinja je prostor, ki ob opremljanju potrebuje kar največ premisleka. Ob tem, da moramo v sami kuhinji zagotoviti zadostno število hrambnega prostora in delovnih površin, moramo obenem poskrbeti še za to, da vsi elementi delujejo harmonično.

Kuhinjski oziroma zidni paneli so pogosto trd oreh. Kaj izbrati? Poseči po klasičnih ploščicah? Steklenem panelu? Pralni barvi? Obstojni tapeti? Izbira je danes prav gotovo velika. Tako tudi pri različnih ponudnikuh najdemo več kot eno samo rešitev.

Osnovno vodilo pri izbiri stenskih panelov je prav gotovo funkcionalnost. V kolikor v kuhinji veliko kuhate, je smiselno premisliti o površinah, ki so enostavne za nego. Na primer steklo, keramika, akrilne plošče. Za vas smo zbrali nekaj predlogov različnih oblikovalcev ( INAX, Viola Park, Susan Serra Associates, Michaels Design, Fine Senses in drugi).
Sorodni članki

Garsonjere

Garsonjere v zadnjih letih dobivajo nov pomen. Relativno ugodne cene na nepremičninskem trgu in obvladljiva velikost ...

Izdelava okrasnega znaka

Drobni okraski dajejo domu dušo. Posebej izrazni so tisti, ki jih izdelamo sami. Danes vam predstavljamo idejo, kako z ...

Kuhinjske ustvarjalnice

Kuhinja je prostor, ki kar kliče po organiziranosti. Za vas smo pripravili pet krasnih »naredi sam« idej, ki vam bodo ...

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: