Kuhinjski paneli

Se tudi vam ob kuhanju dogaja, da poškropite steno nad kuhalno ploščo? Iščete drugačno rešitev za kuhinjsko oblogo? Za vas smo zbrali nekaj kreativnih predlogov za stenske panele, ki popestrijo celotno kuhinjo.

Kuhinja je prostor, ki ob opremljanju potrebuje kar največ premisleka. Ob tem, da moramo v sami kuhinji zagotoviti zadostno število hrambnega prostora in delovnih površin, moramo obenem poskrbeti še za to, da vsi elementi delujejo harmonično.

Kuhinjski oziroma zidni paneli so pogosto trd oreh. Kaj izbrati? Poseči po klasičnih ploščicah? Steklenem panelu? Pralni barvi? Obstojni tapeti? Izbira je danes prav gotovo velika. Tako tudi pri različnih ponudnikuh najdemo več kot eno samo rešitev.

Osnovno vodilo pri izbiri stenskih panelov je prav gotovo funkcionalnost. V kolikor v kuhinji veliko kuhate, je smiselno premisliti o površinah, ki so enostavne za nego. Na primer steklo, keramika, akrilne plošče. Za vas smo zbrali nekaj predlogov različnih oblikovalcev ( INAX, Viola Park, Susan Serra Associates, Michaels Design, Fine Senses in drugi).
akcija odeja

Sorodni članki

Ptičja hranilnica

Pozimi radi skozi okno opazujete ptice, ki pridno zobljejo semena? Ptičje hranilnice so nujen vrtni dodatek. In prav ...

Delovni kotiček za šolarja

Čeprav smo (šele) avgusta, je pričetek novega šolskega leta in z njim povezanih obveznostih, tik pred vrati. K šolskim ...

Božična dekoracija doma

K lepo urejenemu domu sodi tudi sezonsko primerna dekoracija. Pred vrati je najbolj bleščeč mesec, ki kar kliče po ...

Uporabno pohištvo

Predstavljajte si pohištvo, ki z enostavno potezo spremeni svoj namen. Tako majhna miza postane velika. Ena postelja ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: