Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi geometrijskimi vzorci in ravnimi linijami vnaša v precej umirjen, minimalističen stil, začinjeno oblikovalsko svežino.

Odprt prostor in nobenih golih sten, ki bi potrebovale dodatno obdelavo, sta bili glavni zahtevi lastnikov stanovanja iz Moskve, ki vam ga predstavljamo danes. Izjemno velik prostor je tako na eni strani dovoljeval skorajda neomejeno eksperimentiranje z idejami, po drugi strani pa zahteval nujno uravnoteženost med izbranimi materiali, barvami in teksturami.

Kako vnesti geometrijski stil v stanovanje?

Geometrijski stil odlikujejo jasne linije in seveda vidna uporaba geometrijskih vzorcev. V omenjenem ruskem stanovanju najdemo kopico oblikovalskih »bonbončkov«, ki izstopajo iz povprečja. Eden takih je prav gotovo teksturirana kamnita stena. Nenavaden je tudi tv regal, ki se nahaja v dnevni sobi. Na prvi pogled deluje kot tridimenzionalno zasnovana stena, z rahlim dotikom pa se ta nenavadna stena odpre in razkrije, da gre pravzaprav za omaro z razgibano razporejenimi predali.  K futurističnemu videzu prispeva tudi svetloba, ki dramatično poudarja igrive linije. Zanimivo moskovsko stanovanje vam predstavljamo v spodnji galeriji.Sorodni članki

Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito ...

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...

Kovinski dodatki

Želite popestriti svoj dom? To jesen in zimo bodo ponovno aktualni dodatki v vseh kovinskih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: