Opremljanje poslovnih prostorov

Vam primanjkuje idej za ureditev poslovnih prostorov? Potrebuje vaša pisarna novo podobo? Ali pa zgolj malce več življenja? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako pisarne spremeniti v učinkovite delovne prostore.

Delovni prostori so okolja, kjer ljudje preživimo dobršen del našega dneva. Že iz tega razloga ne gre zanemarjati ureditve pisarne. Posloven prostor mora biti  zasnovan tako, da omogoča nemoteno delo vsem zaposlenim, dobro komunikacij in pregledno delovanje. Nenazadnje pa nam mora nam biti všeč, saj se bomo le na ta način v delovnem okolju počutili dobro. To pa vpliva na delovno učinkovitost in ustvarjalni proces.

 

Kako se lotiti opremljanja pisarne?

V kolikor še nimate obstoječe notranje opreme ali ne veste, kaj izbrati, vam priporočamo, da se obrnete na strokovnjaka, ki vam bo svetoval, kako v prostor funkcionalno umestiti potrebno pohištvo. Na ta način si lahko prihranite marsikateri siv las in evro. Pri opremljanju poslovnih prostorov je nujno potrebno upoštevati uporabnike. Ob tem mislimo zaposlene, poslovne partnerje in seveda stranke, ki se bodo v teh prostorih srečevale. Vsem mora biti udobno. Poleg ergonomskosti pohištva je potrebno pozornost nameniti tudi primerni izbiri barv in dodatkov. Le tako lahko ustvarimo učinkovito in sproščeno delovno okolje. Za navdih vam predstavljamo nekaj naših izdelkov - opreme poslovnih prostorov. 

 Sorodni članki

Velikonočna ustvarjalnica

Velika noč je tik pred vrati. Za vas smo zbrali cel kup idej, kako ta družinski praznik narediti prav ...

»Ponarejeno« vintage ogledalo

Vintage oziroma "stari" stil se v velikem slogu vrača v naše domove. Posebej simpatični so dodatki, ki imajo osebno ...

Funkcionalno pohištvo

Se tudi vi soočate s pomanjkanjem prostora? Bi potrebovali kak dodaten kvadratni meter? Rešitev je tako imenovano ...

Kartonasta škatla

Hladni zimski dnevi in hitri večeri kratijo otroško zabavo na prostem. Narišite otrokom nasmeh na obraz s preprosto ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: