Oprema kopalnice

Po jutru se dan pozna. Pa vi? Začenjate svoj dan v lično urejeni kopalnici?

Kopalnica. Običajno prostor, v katerem se šele dodobra prebudimo. Same kopalnice že dolgo niso več enolični prostori brez naravne svetlobe. Sodobne kopalnice so premišljeno zasnovane in predvsem uporabniku prijazne. Sodobni  projekti vključujejo v stanovanjske površine kopalnice večjih dimenzij. V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo nekaj kopalniških novosti podjetja Dornbracht ter nekaj praktičnih nasvetov za ureditev kopalnice.

V kolikor je naša kopalnica majhna, je smotrno pri opremljanju razmisliti o ekonomičnem in funkcionalnem izboru opreme. Prostor, kjer je predviden umivalnik, naj bo opremljen s kopalniško omarico z vgradnim umivalnikom, nad njim pa naj bo omarica z ogledalom, ali pa ogledalo z različnimi odlagalnimi poličkami. Priporočljiva je prha, ki zavzame manj prostora kot kopalna kad.

Velika kopalnica dopušča domišljiji večje možnosti, zato tudi ni posebne omejitve pri izboru ploščic. Lahko so vseh dimenzij in barv ter bogate z dekorji. V kopalnico lahko vključimo dvojni umivalnik, ki omogoča hkratno uporabo kopalnice dvema osebama in večje število kopalniških omaric, ki bodo poskrbele za red v prostoru.

V spodnji galeriji vam za navdih predstavljamo novosti, ki prihajajo iz oblikovalskega podjetja Dornbracht. Gre za specialiste na področju kopalniške opreme in dodatkov, ki so se kopalnicam posvetili do potankosti. Morda v njihovih dizajnih tudi vi najdete kak namig ali dva za opremo vaše kopalnice. 
Sorodni članki

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: