Oprema kopalnice

Po jutru se dan pozna. Pa vi? Začenjate svoj dan v lično urejeni kopalnici?

Kopalnica. Običajno prostor, v katerem se šele dodobra prebudimo. Same kopalnice že dolgo niso več enolični prostori brez naravne svetlobe. Sodobne kopalnice so premišljeno zasnovane in predvsem uporabniku prijazne. Sodobni  projekti vključujejo v stanovanjske površine kopalnice večjih dimenzij. V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo nekaj kopalniških novosti podjetja Dornbracht ter nekaj praktičnih nasvetov za ureditev kopalnice.

V kolikor je naša kopalnica majhna, je smotrno pri opremljanju razmisliti o ekonomičnem in funkcionalnem izboru opreme. Prostor, kjer je predviden umivalnik, naj bo opremljen s kopalniško omarico z vgradnim umivalnikom, nad njim pa naj bo omarica z ogledalom, ali pa ogledalo z različnimi odlagalnimi poličkami. Priporočljiva je prha, ki zavzame manj prostora kot kopalna kad.

Velika kopalnica dopušča domišljiji večje možnosti, zato tudi ni posebne omejitve pri izboru ploščic. Lahko so vseh dimenzij in barv ter bogate z dekorji. V kopalnico lahko vključimo dvojni umivalnik, ki omogoča hkratno uporabo kopalnice dvema osebama in večje število kopalniških omaric, ki bodo poskrbele za red v prostoru.

V spodnji galeriji vam za navdih predstavljamo novosti, ki prihajajo iz oblikovalskega podjetja Dornbracht. Gre za specialiste na področju kopalniške opreme in dodatkov, ki so se kopalnicam posvetili do potankosti. Morda v njihovih dizajnih tudi vi najdete kak namig ali dva za opremo vaše kopalnice. 
Sorodni članki

Pohištvo v fluorescentnih barvah

Iščete drugačno pohištvo? Pohištvo s kančkom nagajivosti? Nekaj barvnega, pa vendar ne preveč pisanega? Za vas smo ...

Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? ...

Iz starega ... nov lestenec

Se tudi vam doma povaljuje kakšen zaprašen lestenec, ki je še preveč uporaben, da bi ga vrgli proč, a obenem ne dovolj ...

Unikatne skodelice

Pa vi? Pijete zjutraj kavo ali čaj? Morda kakav? Predstavljajte si, da srkate svojo najljubšo pijačo iz skodelice, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: