Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Oprema kopalnice

Kopalnica. Običajno prostor, v katerem se šele dodobra prebudimo. Same kopalnice že dolgo niso več enolični prostori brez naravne svetlobe. Sodobne kopalnice so premišljeno zasnovane in predvsem uporabniku prijazne. Sodobni  projekti vključujejo v stanovanjske površine kopalnice večjih dimenzij. V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo nekaj kopalniških novosti podjetja Dornbracht ter nekaj praktičnih nasvetov za ureditev kopalnice.

V kolikor je naša kopalnica majhna, je smotrno pri opremljanju razmisliti o ekonomičnem in funkcionalnem izboru opreme. Prostor, kjer je predviden umivalnik, naj bo opremljen s kopalniško omarico z vgradnim umivalnikom, nad njim pa naj bo omarica z ogledalom, ali pa ogledalo z različnimi odlagalnimi poličkami. Priporočljiva je prha, ki zavzame manj prostora kot kopalna kad.

Velika kopalnica dopušča domišljiji večje možnosti, zato tudi ni posebne omejitve pri izboru ploščic. Lahko so vseh dimenzij in barv ter bogate z dekorji. V kopalnico lahko vključimo dvojni umivalnik, ki omogoča hkratno uporabo kopalnice dvema osebama in večje število kopalniških omaric, ki bodo poskrbele za red v prostoru.

V spodnji galeriji vam za navdih predstavljamo novosti, ki prihajajo iz oblikovalskega podjetja Dornbracht. Gre za specialiste na področju kopalniške opreme in dodatkov, ki so se kopalnicam posvetili do potankosti. Morda v njihovih dizajnih tudi vi najdete kak namig ali dva za opremo vaše kopalnice. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!