Ureditev pisarne

Preurejate pisarno in zanjo ne najdete primernega pohištva? Rešitev je pohištvo po meri. V spodnjem članku vam predstavljamo nekaj naših projektov ureditve pisarn.

Pisarne v zadnjem času dobivajo vedno večjo vlogo. Slednje izhaja iz dveh razlogov: v pisarnah ljudje preživimo vedno več časa in navsezadnje je pisarna prvo ogledalo podjetja, ki ga predstavljamo. Ureditev pisarne mora biti zato premišljena in funkcionalna. V njej se morata dobro počutiti tako uporabnik kot gost, ki jo obišče.

Pri opremljanju pisarn je velik faktor prav gotovo učinkovitost dela in, kot rečeno, počutje ljudi v samem delovnem okolju. Prav zato je najpomembnejše v sami pisarni prav pisarniško pohištvo. Nekoč je v pisarniškem okolju prevladovalo masivno pohištvo, ločeni prostori in ureditev, ki je spodbujala delovno hierarhijo. Danes se vedno bolj pojavljajo pisarniška okolja, ki vzpodbujajo timsko delo.

Izbira pisarniškega pohištva naj bo torej izraz vaših delovnih potreb. Verjamemo, da bomo pri Akronu našli pravo rešitev za ureditev vašega delovnega okolja. Nudimo vam veliko izbiro barvnih palet materialov, ki jih je možno namestiti na aluminijasto okovje drsnih vrat, ki je glavni del vgradnih omar in ima kar petletno garancijo. Naša storitev zajema tudi brezplačno svetovanje, dostavo in montažo, kar je vključeno v ceno. Na vse izdelke pa nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost.

  
Sorodni članki

Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč ...

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo ...

Kovinski dodatki

Želite popestriti svoj dom? To jesen in zimo bodo ponovno aktualni dodatki v vseh kovinskih ...

12 idej za otroško sobo

Otroške sobe so majhna skrivališča, ki na enem mestu nudijo prostor za igro, delo in drobna, vsakdanja ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: