Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ureditev pisarne

Pisarne v zadnjem času dobivajo vedno večjo vlogo. Slednje izhaja iz dveh razlogov: v pisarnah ljudje preživimo vedno več časa in navsezadnje je pisarna prvo ogledalo podjetja, ki ga predstavljamo. Ureditev pisarne mora biti zato premišljena in funkcionalna. V njej se morata dobro počutiti tako uporabnik kot gost, ki jo obišče.

Pri opremljanju pisarn je velik faktor prav gotovo učinkovitost dela in, kot rečeno, počutje ljudi v samem delovnem okolju. Prav zato je najpomembnejše v sami pisarni prav pisarniško pohištvo. Nekoč je v pisarniškem okolju prevladovalo masivno pohištvo, ločeni prostori in ureditev, ki je spodbujala delovno hierarhijo. Danes se vedno bolj pojavljajo pisarniška okolja, ki vzpodbujajo timsko delo.

Izbira pisarniškega pohištva naj bo torej izraz vaših delovnih potreb. Verjamemo, da bomo pri Akronu našli pravo rešitev za ureditev vašega delovnega okolja. Nudimo vam veliko izbiro barvnih palet materialov, ki jih je možno namestiti na aluminijasto okovje drsnih vrat, ki je glavni del vgradnih omar in ima kar enoletno garancijo. Naša storitev zajema tudi brezplačno svetovanje, dostavo in montažo, kar je vključeno v ceno. Na vse izdelke pa nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!