Novo pohištvo

Polepšati in urediti dom po svojih željah in potrebah zveni skoraj kot sanjski projekt. Zakaj ta ni povsem sanjski, se izkaže kaj kmalu. Naše želje in potrebe so pogosto na nasprotnih bregovih. Rešitev za kopico problemov je pohištvo po meri.

Kako kompleksen projekt je pravzaprav obnova oziroma prenova doma, pove zgodba ene izmed naših strank. Poimenujmo jo gospa Breda. Omenjena gospa je bila pred samim začetkom projekta povsem prepričana v eno samo stvar: v svoji novi dnevni sobi želi veliko sedežno garnituro. To je po daljšem iskanju tudi kupila. Tu pa naša zgodba dobi svoj zaplet. Nova sedežna garnitura je bila resda prostorna in zelo udobna, a nekako ni pristajala k novemu pohištvu.

Kaj pa sedaj?

Preden se je gospa Breda obrnila na nas je poskušala sama poiskati manjkajoče kose pohištva. Njeno iskanje je bilo dolgo, zapleteno, ob tem pa je skorajda izgubila vse potrpljenje in veselje, ki naj bi ji ga prinesel prenovljeni dom. Obstoječi moduli dnevnih sob se niso prilegali njenemu prostoru in predvsem željam. Nasmeh na obraz so ji vrnili naši svetovalci, ki so ji predstavili možnost pohištva po meri.

Novo pohištvo po meri

Gospa Breda danes pove, da o pohištvu po meri prej ni razmišljala, ker si sama niti ni znala predstavljati, kaj točno njen prostor potrebuje oziroma kako bi to sama izrisala in naročila. Kot smo ji pojasnili pri Akronu, je to delo, ki ga z velikim veseljem in strokovnim znanjem opravljajo naši svetovalci. Skupaj z gospo smo izrisali prostor, njene nove omare, ter ji še pred samim naročilom do potankosti razložili podrobnosti ter dodelali prav vse detajle. 

Kava v novi dnevni sobi

Zdaj gospa Breda že gosti prijateljice, ki srkajo kavo na novi sedežni garnituri v dnevni sobi, ki je v celoti sestavljena po željah in potrebah lastnice. Kot navdih za morebitno vašo obnovo pa vam predstavljamo simpatično stanovanje na 50 m2, delo arhitekta Piotra Matuszeka, ki je dom zasnoval za tričlansko družino.


 

 

 

 


akcija odeja

Sorodni članki

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Predelava stola

Vse ljubitelje rustikalnega stila bo razveselila današnja »naredi sam« ideja. Za vas smo pripravili enostavna navodila ...

Sodobna prenova stanovanja

Se lotevate prenove stanovanja? Vam ob vsem delu zmanjkuje navdiha? Za vas smo poiskali odličen primer ureditve ...

Decembrska ustvarjalnica

Adventni venec, praznične voščilnice, okrasitev doma, zavijanje daril. To je le nekaj čudovitih ustvarjalnih trenutkov, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: