Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Novo pohištvo

Kako kompleksen projekt je pravzaprav obnova oziroma prenova doma, pove zgodba ene izmed naših strank. Poimenujmo jo gospa Breda. Omenjena gospa je bila pred samim začetkom projekta povsem prepričana v eno samo stvar: v svoji novi dnevni sobi želi veliko sedežno garnituro. To je po daljšem iskanju tudi kupila. Tu pa naša zgodba dobi svoj zaplet. Nova sedežna garnitura je bila resda prostorna in zelo udobna, a nekako ni pristajala k novemu pohištvu.

Kaj pa sedaj?

Preden se je gospa Breda obrnila na nas je poskušala sama poiskati manjkajoče kose pohištva. Njeno iskanje je bilo dolgo, zapleteno, ob tem pa je skorajda izgubila vse potrpljenje in veselje, ki naj bi ji ga prinesel prenovljeni dom. Obstoječi moduli dnevnih sob se niso prilegali njenemu prostoru in predvsem željam. Nasmeh na obraz so ji vrnili naši svetovalci, ki so ji predstavili možnost pohištva po meri.

Novo pohištvo po meri

Gospa Breda danes pove, da o pohištvu po meri prej ni razmišljala, ker si sama niti ni znala predstavljati, kaj točno njen prostor potrebuje oziroma kako bi to sama izrisala in naročila. Kot smo ji pojasnili pri Akronu, je to delo, ki ga z velikim veseljem in strokovnim znanjem opravljajo naši svetovalci. Skupaj z gospo smo izrisali prostor, njene nove omare, ter ji še pred samim naročilom do potankosti razložili podrobnosti ter dodelali prav vse detajle. 

Kava v novi dnevni sobi

Zdaj gospa Breda že gosti prijateljice, ki srkajo kavo na novi sedežni garnituri v dnevni sobi, ki je v celoti sestavljena po željah in potrebah lastnice. Kot navdih za morebitno vašo obnovo pa vam predstavljamo simpatično stanovanje na 50 m2, delo arhitekta Piotra Matuszeka, ki je dom zasnoval za tričlansko družino.

 

 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!