Novo pohištvo

Polepšati in urediti dom po svojih željah in potrebah zveni skoraj kot sanjski projekt. Zakaj ta ni povsem sanjski, se izkaže kaj kmalu. Naše želje in potrebe so pogosto na nasprotnih bregovih. Rešitev za kopico problemov je pohištvo po meri.

Kako kompleksen projekt je pravzaprav obnova oziroma prenova doma, pove zgodba ene izmed naših strank. Poimenujmo jo gospa Breda. Omenjena gospa je bila pred samim začetkom projekta povsem prepričana v eno samo stvar: v svoji novi dnevni sobi želi veliko sedežno garnituro. To je po daljšem iskanju tudi kupila. Tu pa naša zgodba dobi svoj zaplet. Nova sedežna garnitura je bila resda prostorna in zelo udobna, a nekako ni pristajala k novemu pohištvu.

Kaj pa sedaj?

Preden se je gospa Breda obrnila na nas je poskušala sama poiskati manjkajoče kose pohištva. Njeno iskanje je bilo dolgo, zapleteno, ob tem pa je skorajda izgubila vse potrpljenje in veselje, ki naj bi ji ga prinesel prenovljeni dom. Obstoječi moduli dnevnih sob se niso prilegali njenemu prostoru in predvsem željam. Nasmeh na obraz so ji vrnili naši svetovalci, ki so ji predstavili možnost pohištva po meri.

Novo pohištvo po meri

Gospa Breda danes pove, da o pohištvu po meri prej ni razmišljala, ker si sama niti ni znala predstavljati, kaj točno njen prostor potrebuje oziroma kako bi to sama izrisala in naročila. Kot smo ji pojasnili pri Akronu, je to delo, ki ga z velikim veseljem in strokovnim znanjem opravljajo naši svetovalci. Skupaj z gospo smo izrisali prostor, njene nove omare, ter ji še pred samim naročilom do potankosti razložili podrobnosti ter dodelali prav vse detajle. 

Kava v novi dnevni sobi

Zdaj gospa Breda že gosti prijateljice, ki srkajo kavo na novi sedežni garnituri v dnevni sobi, ki je v celoti sestavljena po željah in potrebah lastnice. Kot navdih za morebitno vašo obnovo pa vam predstavljamo simpatično stanovanje na 50 m2, delo arhitekta Piotra Matuszeka, ki je dom zasnoval za tričlansko družino.


 

 

 

 


Sorodni članki

Stanovanje v stilu »pop arta«

Tudi vi iščete za ureditev svojega stanovanja svežo in pisano idejo? Morda je prava rešitev za vas ureditev stanovanja ...

Kopalne kroglice

Ste že izbrali božična darila? Letos podarite svojim bližnjim nekaj posebnega. Darila, ki ste jih izdelali sami. Eno ...

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

6 idej za praznično okrašen dom

Božič je tradicionalen družinski praznik, ki ga poleg božičnih pesmi, obilice hrane, daril in druženja zaznamujejo tudi ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: