Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ideje za mladinsko sobo

Marsikateri starši bi se strinjali z nami, da je opremljanje mladinske sobe zahtevnejši projekt kot urejanje otroške sobe. Najstniki imajo običajno že povsem izoblikovan okus. Natančno vedo, kateri stil jim je blizu, dobro kombinirajo barve in imajo kopico želja. In prav želje ter potrebe je nemalokrat težko uskladiti in umestiti v en prostor.

Brez česa ne gre v mladinski sobi?

V mladinski sobi prav gotovo ne gre brez delovnega kotička. Ta naj vsebuje dovolj veliko pisalno mizo za nemoteno opravljanje šolskih obveznosti. Prav tako je pomembna postelja, na kateri vaš najstnik spi. Poskrbite, da je primernih dimenzij in, v kolikor še niste zamenjali otroške postelje, to storite sedaj. Omara in police so pomemben del mladinske sobe. Da bo soba vsaj na videz urejena, naj ima prostor dovolj kotičkov za shranjevanje. Pozabiti pa ne gre niti na primerno osvetlitev. 

Ideje in navdih

V spodnji galeriji smo za vas zbrali različne vizualizacije prodornih notranjih oblikovalcev, ki so poskušali mladinske sobe povzdigniti na nivo sodobnega najstnika. Gre za delo Pavela Vetrova, Svitlane Petelko, Alexa Katyushina, Elvin Shirinov, DT Architects in Mary Ermilove. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!