Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše najstnike.

Marsikateri starši bi se strinjali z nami, da je opremljanje mladinske sobe zahtevnejši projekt kot urejanje otroške sobe. Najstniki imajo običajno že povsem izoblikovan okus. Natančno vedo, kateri stil jim je blizu, dobro kombinirajo barve in imajo kopico želja. In prav želje ter potrebe je nemalokrat težko uskladiti in umestiti v en prostor.

Brez česa ne gre v mladinski sobi?

V mladinski sobi prav gotovo ne gre brez delovnega kotička. Ta naj vsebuje dovolj veliko pisalno mizo za nemoteno opravljanje šolskih obveznosti. Prav tako je pomembna postelja, na kateri vaš najstnik spi. Poskrbite, da je primernih dimenzij in, v kolikor še niste zamenjali otroške postelje, to storite sedaj. Omara in police so pomemben del mladinske sobe. Da bo soba vsaj na videz urejena, naj ima prostor dovolj kotičkov za shranjevanje. Pozabiti pa ne gre niti na primerno osvetlitev. 

Ideje in navdih

V spodnji galeriji smo za vas zbrali različne vizualizacije prodornih notranjih oblikovalcev, ki so poskušali mladinske sobe povzdigniti na nivo sodobnega najstnika. Gre za delo Pavela Vetrova, Svitlane Petelko, Alexa Katyushina, Elvin Shirinov, DT Architects in Mary Ermilove. 


akcija odeja

Sorodni članki

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris ...

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...

Morski konjiček

Poletje se nam je letos malce skrilo. Da bi ga vsaj malce priklicali, smo Akronovci za vas pripravili simpatično ...

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: