Garsonjere

Garsonjere v zadnjih letih dobivajo nov pomen. Relativno ugodne cene na nepremičninskem trgu in obvladljiva velikost jih postavljata na vrh iskalne lestvice stanovanj za eno osebo ali mlajši par.

Na kaj pomislite ob besedi garsonjera? Na majhno in utesnjeno stanovanje? Polne omare in pomanjkanje prostora? Garsonjere, ki vam jih predstavljamo danes, so jasen dokaz, da je tudi majhno domovanje lahko ravno prav veliko.

Beseda garsonjera je k nam prišla iz Francije. Njen prvotni pomen izhaja iz korena besede: garcon (izgovorjava "garson") pomeni samskega fanta. Pri nas je garsonjera gospa. Pisana z veliko. Urejena, praktična in z ravno pravimi oblinami za mehak počitek na udobnem kavču.

Maxim Lipovtsev, ART UGOL, Andrei Erokhin, Inna Usubyan in  Timothy Vishnjakov so avtorji 3D vizualizacij, ki vam jih predstavljamo spodaj. Na prvi pogled različna stanovanja imajo veliko skupnega. Vsi domovi so "šik" garsonjere, opremljene s precejšnjo minimalistično noto, a s posluhom za prostor. V njih lahko najdete dovolj prostora za bivanje, delo in počitek. Simpatične garsonjere si lahko ogledate v spodnji galeriji. 
akcija odeja

Sorodni članki

Kako pravilno obesiti sliko?

Zrcalo vsakega doma so stene, ki pripovedujejo zgodbe o ljudeh. Umetnost pravilnega obešanja slik pa je stara toliko ...

Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito ...

Reciklirane pločevinke

Kaj imajo skupnega vložena koruza, fižol in razni sadni kompoti? Pločevinke, ki običajno končajo v smeteh. Danes vam ...

Eklektičen stil

Vsak izmed nas ima vsaj enega znanca, ki je tako samosvoj, da se zdi da je prav nemogoča kombinacija, a je obenem tako ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: