Izdelava pohištva po meri

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici. Ona je pravi umetnik ustvarjanja in opremljanja. In skoraj vse naredi sama. No, skoraj vse. Izdelavo pohištva prepusti mojstrom, ki ji naredijo, kar si zamisli.

 Naučila se je tkati, izdelovati filc s polstenjem, seveda obvlada tudi pletenje, kvačkanje, šivanje in še kaj. Si predstavljate kakšno je njeno stanovanje? Polno ročno izdelanih zaves in prtičkov, unikatne keramike, starinskih dodatkov… Skratka, čudovito! Najlepše pri vsem pa je, da ima vse pohištvo izdelano po meri, ki me je presenetilo z izjemno  praktičnostjo.

Kakšne so prednosti pohištva po meri?

Z naročilom pohištva po meri sodelujete s strokovnjaki, ki vam pomagajo poiskati najboljše rešitve. Ni slabo, če imate svoje ideje in smernice, lahko pa se popolnoma prepustite nasvetom strokovnjakov. Njihovi nasveti vas utegnejo prijetno presenetiti, morda bodo rešitve takšne, na katere sicer sploh ne bi pomislili. Prepustite se celovitemu pristopu, od svetovanja, projektiranja in izdelave. V začetni fazi je v večini primerov takšno svetovanje neobvezujoče.

Pohištvo po naročilu je unikatno, v skladu z vašimi željami in potrebami. Omejitev izbire pohištva po meri skoraj da ni. Ne glede na to, ali se boste odločili za postelje in omare v spalnici, za otroške in mladinske sobe, kopalnice, predsobe ali dnevne sobe, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega in maksimalno izkoristili prostor.

Ne bo se vam potrebno ukvarjati z montažo saj vam bodo pohištvo strokovno in kakovostno umestili v prostor.

Kaj pa cena?

Verjamem, da je največji pomislek za odločitev naročila pohištva po meri v bojazni, da bo tako izdelano pohištvo predrago. Pa ni nujno, da je tako. Predvsem, če realno ocenimo prednosti, ki jih pridobimo, v primerjavi z vrednostjo nakupa. Iščite torej čim boljše razmerje med kakovostjo in ceno. Ocenite, kaj s takšnim pohištvom pridobite. Na dolgi rok se zagotovo splača.

Idej je nešteto, od pohištva s sijajem za pridih elegance, do različnih lesnih in barvnih dekorjev v kombinaciji s stekli, ogledali ipd. Izbirate lahko med modernimi linijami in drznim oblikovanjem, ali pa se držite preizkušenih rešitev, ki vam nudijo funkcionalnost in uporabnost. Zakaj ne bi optimalno izkoristili prostor pod stopniščem ali na mansardi?

Bodite pozorni

Natančno se dogovorite glede dobavnih rokov, saj se jih nekateri izvajalci ne držijo. Zamude in nefleksibilnost vam lahko prinašajo nepotrebne skrbi. Preverite reference in če je možno tudi zadovoljstvo kupcev z izdelki izvajalca. V večini primerov velja, da dolgoletna tradicija zagotavlja boljšo kvaliteto. Povprašajte tudi po garanciji in življenjski dobi pohištva.

Kaj pa težave? Zame je velik problem, za katero barvo se odločiti, živahno, umirjeno, enobarvno ali kombinacijo več barv in morda celo vzorcev. V primeru dileme se prepustim trenutnemu navdihu. Če ste tudi vi prepoznali prednosti pohištva, izdelanega po meri, se lahko za nasvet obrnete na Akronove strokovnjake. Na poti k najboljšim rešitvam vam želim veliko nemirnega ustvarjalnega duha, ki dviguje kakovost življenja.


akcija odeja

Sorodni članki

Jajčne lupine

Je tudi vam po praznikih ostala polna košarica jajc? Iz njih pripravite okusno jajčno solato, lupine pa uporabite za ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...

Črna barva spalnice

Črna je barva večne elegance. Zakaj ne bi kanček te prefinjenosti vnesli tudi v spalne ...

Popotniški podstavki

Današnja "naredi sam" ideja je kot nalašč za vse, ki se še niste povsem pripravljeni posloviti od poletja in z njim ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: