Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izdelava pohištva po meri

 Naučila se je tkati, izdelovati filc s polstenjem, seveda obvlada tudi pletenje, kvačkanje, šivanje in še kaj. Si predstavljate kakšno je njeno stanovanje? Polno ročno izdelanih zaves in prtičkov, unikatne keramike, starinskih dodatkov… Skratka, čudovito! Najlepše pri vsem pa je, da ima vse pohištvo izdelano po meri, ki me je presenetilo z izjemno  praktičnostjo.

Kakšne so prednosti pohištva po meri?

Z naročilom pohištva po meri sodelujete s strokovnjaki, ki vam pomagajo poiskati najboljše rešitve. Ni slabo, če imate svoje ideje in smernice, lahko pa se popolnoma prepustite nasvetom strokovnjakov. Njihovi nasveti vas utegnejo prijetno presenetiti, morda bodo rešitve takšne, na katere sicer sploh ne bi pomislili. Prepustite se celovitemu pristopu, od svetovanja, projektiranja in izdelave. V začetni fazi je v večini primerov takšno svetovanje neobvezujoče.

Pohištvo po naročilu je unikatno, v skladu z vašimi željami in potrebami. Omejitev izbire pohištva po meri skoraj da ni. Ne glede na to, ali se boste odločili za postelje in omare v spalnici, za otroške in mladinske sobe, kopalnice, predsobe ali dnevne sobe, v stanovanje boste vnesli nekaj posebnega in maksimalno izkoristili prostor.

Ne bo se vam potrebno ukvarjati z montažo saj vam bodo pohištvo strokovno in kakovostno umestili v prostor.

Kaj pa cena?

Verjamem, da je največji pomislek za odločitev naročila pohištva po meri v bojazni, da bo tako izdelano pohištvo predrago. Pa ni nujno, da je tako. Predvsem, če realno ocenimo prednosti, ki jih pridobimo, v primerjavi z vrednostjo nakupa. Iščite torej čim boljše razmerje med kakovostjo in ceno. Ocenite, kaj s takšnim pohištvom pridobite. Na dolgi rok se zagotovo splača.

Idej je nešteto, od pohištva s sijajem za pridih elegance, do različnih lesnih in barvnih dekorjev v kombinaciji s stekli, ogledali ipd. Izbirate lahko med modernimi linijami in drznim oblikovanjem, ali pa se držite preizkušenih rešitev, ki vam nudijo funkcionalnost in uporabnost. Zakaj ne bi optimalno izkoristili prostor pod stopniščem ali na mansardi?

Bodite pozorni

Natančno se dogovorite glede dobavnih rokov, saj se jih nekateri izvajalci ne držijo. Zamude in nefleksibilnost vam lahko prinašajo nepotrebne skrbi. Preverite reference in če je možno tudi zadovoljstvo kupcev z izdelki izvajalca. V večini primerov velja, da dolgoletna tradicija zagotavlja boljšo kvaliteto. Povprašajte tudi po garanciji in življenjski dobi pohištva.

Kaj pa težave? Zame je velik problem, za katero barvo se odločiti, živahno, umirjeno, enobarvno ali kombinacijo več barv in morda celo vzorcev. V primeru dileme se prepustim trenutnemu navdihu. Če ste tudi vi prepoznali prednosti pohištva, izdelanega po meri, se lahko za nasvet obrnete na Akronove strokovnjake. Na poti k najboljšim rešitvam vam želim veliko nemirnega ustvarjalnega duha, ki dviguje kakovost življenja.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!