Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Majhna stanovanja

Pomanjkanje prostora, neustrezne prostorske rešitve, slaba svetloba, in še bi lahko naštevali. Majhna stanovanja imajo velikokrat kopico pomankljivosti, ki pa jih lahko z ustreznim prostorskim načrtovanjem in z kančkom kreativnosti, hitro odpravimo. 

Kaj je pri opremljanju stanovanja pomembno? 

V kolikor se prenove ali opremljanja stanovanja lotevate prvič in vam na tem področju manjka izkušenj, vam svetujemo da se obrnete na strokovnjaka, ki vam bo ne samo prihranil kar nekaj živcev in  sivih las, na koncu se bo poznalo tudi pri vaši denarnici. Majhni prostori zahtevajo še tehtneje premišljene rešitve in izbrane poteze. Vso izbrano pohištvo se mora do potankosti prilegati prostoru, opravljati svojo funkcijo, obenem pa še poskrbeti za prijeten videz.

Barve in oprema

Manjšim ambientom se najlepše podajo nevtralni toni, ki jih lahko v manjšem obsegu popestrite s posameznimi močnejšimi odtenki. To so lahko posamezne stene, ki jih pobarvate v izstopajočo barvo, izrazite tapete ali pa celo dodatki v živih barvah, ki bodo lepo dopolnili prostor. Nepogrešljiv element majhnih kvadratur, je tako imenovano "multi" pohištvo. Na primer postelja, ki se z enostavno potezo skrije v omaro, ali pa predelna stena, ki hitro loči spalni in bivalni del. 

V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj sijajnih vizualizacij ( Yurii Hrytsenko, Nikola Kungulovski,  Anton Grishin) majhnih stanovanj. Prav vsi ambienti merijo manj, kot 40 kvadratnih metrov. Upamo, da boste med njimi tudi vi našli navdih.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!