Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni znano? Olajšajte si jutra z enostavno rešitvijo: klopjo v predsobi.

Klop bi najhitreje opisali kot nekaj desk, zbitih skupaj v obliko, ki omogoča sedenje. Klopce pa so še toliko več. Lahko so kraj, kjer se je začela mlada ljubezen. Priljubljeno zbirališče otrok, hitra postelja, kotiček za malico in še bi lahko naštevali. 

V Akronu smo mnenja, da v predsobi udoben kotiček za sedenje skorajda ne sme manjkati. Primerna rešitev za vse hodnike, ki jim primanjkuje prostora, je prav gotovo klopica. To lahko umestite med dve steni in tako izkoristite prazen prostor pod obešalniki. Pod njo lahko lično spravite čevlje, ki jih vsakodnevno uporabljate, ali pa umestite predale za hišne copate in ostale drobne predmete.

Klop pa je lahko tudi simpatičen samostojen element. Stil klopi prilagodite preosatlemu ambientu. Ljubitelji rustikalnega videza se boste prav gotovo navdušili nad klopemi, ki jih lahko z malce truda izdelate iz starih zabojev za jabolka. Večni romantiki boste izbrali bele s pridihom večnega "vintage" sloga. Izbira pa je velika tudi za vse, ki prisegate na povsem naraven videz - le delno obdelan kos lesa bo prava izbira za vas.

Za piko na i pri klopeh pa poskrbi tapiserija (blago) na sedalnem delu. V kolikor se izdelave klopi lotevate sami, vam svetujemo, da izberete pralne materiale, ki se lahko snemejo in operejo. V kolikor je podlaga neodstranljiva, naj bo izdelana iz materialov, ki so enostavni za nego.Sorodni članki

Lončki za rože

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu in dvorišču. Za vas smo zbrali nekaj krasnih »naredi sam« idej, ki bodo v ...

Barvanje preprog

Končno rešitev za vse grde preproge, ki smo jih "pospravili" na podstrešje. Za vas smo povzeli nasvet, kako starim ...

Bela v stanovanju

Danes še enkrat o tem zakaj je bela "kraljica" ...

Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: