Majhna garsonjera

Življenje v majhnem stanovanju ima vsekakor svoje prednosti in slabosti. Danes vam predstavljamo majhno garsonjero iz Stockholma, ki dokazuje, da je lahko malo stanovanje prostoren dom.

Na vsega 36 kvadratnih metrih se razprostira majhno švedsko domovanje, ki vam ga predstavljamo danes. Težko bi verjeli, da je dolgih 30 let bilo omenjeno stanovanje zgolj velika shramba, ki je šele dve leti nazaj dobila novega lastnika in postala dom.

Arhitektka Karin Matz je zavihala rokave in stari shrambi dala povsem nov videz. Da je stanovanje res »staro« dokazujejo razgaljene stene, ki so kljub popolni prenovi ostale razgaljene. Ideja oblikovalke in lastnikov je bila povezovanje starega in novega.

Notranja oprema je delno iz Ikee in delno narejena po meri. Zanimiva je prav gotovo umestitev postelje, ki se zdi, kot da lebdi nad celotnim prostorom. Kljub majhni kvadraturi pa je stanovanje ravno dovolj veliko, da v njem udobno biva mlad par. Omenjeno garsonjero si lahko ogledate v spodnji galeriji.Sorodni članki

Unikatni tlakovci

Toplo vreme je kot nalašč za drobna opravila zunaj. Zakaj ne bi letos z urejanjem vrta pričeli še pred pomladjo? ...

Recikliranje plastenk

Ste vedeli, da se plastična embalaža razkraja kar nekaj sto let? Razlog več, da je ne zavržete, ampak ponovno ...

Družinski portreti

Danes smo za vas pripravilo prav posebno "naredi sam" idejo. Zbrali smo namreč kopico uporabnih idej za malce drugačne ...

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: