Majhna garsonjera

Življenje v majhnem stanovanju ima vsekakor svoje prednosti in slabosti. Danes vam predstavljamo majhno garsonjero iz Stockholma, ki dokazuje, da je lahko malo stanovanje prostoren dom.

Na vsega 36 kvadratnih metrih se razprostira majhno švedsko domovanje, ki vam ga predstavljamo danes. Težko bi verjeli, da je dolgih 30 let bilo omenjeno stanovanje zgolj velika shramba, ki je šele dve leti nazaj dobila novega lastnika in postala dom.

Arhitektka Karin Matz je zavihala rokave in stari shrambi dala povsem nov videz. Da je stanovanje res »staro« dokazujejo razgaljene stene, ki so kljub popolni prenovi ostale razgaljene. Ideja oblikovalke in lastnikov je bila povezovanje starega in novega.

Notranja oprema je delno iz Ikee in delno narejena po meri. Zanimiva je prav gotovo umestitev postelje, ki se zdi, kot da lebdi nad celotnim prostorom. Kljub majhni kvadraturi pa je stanovanje ravno dovolj veliko, da v njem udobno biva mlad par. Omenjeno garsonjero si lahko ogledate v spodnji galeriji.akcija vgradne omare

Sorodni članki

Lončki za rože

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu in dvorišču. Za vas smo zbrali nekaj krasnih »naredi sam« idej, ki bodo v ...

Italijanske kuhinje Pedini

Italijani se spoznajo na dobro hrano. V njej uživajo. Z enako strastjo kot kuhanja, se lotevajo opremljanja kuhinj. Za ...

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...

Stili opremljanja

Se lotevate opremljanja doma in ne veste, kateri stil opremljanja izbrati? Se vam zdi kolebanje med minimalizmom in ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave