Soba za novorojenčka

Opremljanje sobe za novega družinskega člana, je eden izmed najlepših projektov opremljanja doma. Da bo delo lažje steklo, smo za vas zbrali nekaj čudovitih otroških sob, ki vas bodo prav gotovo navdihnile.

Izrekanje dobrodošlice novemu članu gospodinjstva, spremlja obilica navdušenja in dela. Potrebno je pripraviti kopico stvari in mednje prav gotovo sodi tudi ureditev udobne in prijetne sobe ali kotička, kjer bo dojenček spal.

Če je nekoč veljalo, da so za otroško sobo primerni zgolj nežni pastelni toni, novejše smernice oblikovanja otroške opreme povsem rušijo to pravilo. Otroške sobe so pravcati stilski vrtiljak, kjer je mogoče najti vse od zadnjega modnega krika do brezčasne klasike.

Preden se lotite opremljanja, vam predlagamo, da izberete osnovno temo. Naprimer gozdni svet, morska dogodivščina, vzorci ... V kolikor še ne poznate spola otroka ali bo soba kasneje namenjena dvema otrokoma, je dobro izbrati nevtralne barve, primerne tako za dečke kot deklice. Ko izberete barve, sledi zabaven del: izbira pohištva.

V sobi za novorojenčka nikakor ne sme manjkati zibelka ali primerna otroška postelja, previjalna miza, omara za shranjevanje stvari in udoben počivalnik, na katerem boste lahko nahranili otroka. Krasen dodatek v otroških sobah so tapete. Izbirate lahko med številnimi vzorci, ki jih nato po potrebi zamenjate, ko otrok zraste. Kopico idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.akcija vgradne omare

Sorodni članki

Stenska dekoracija

Se tudi vam zdijo vaše stene dolgočasne? Želite nekaj svežega ter barvitega? In povrhu ugodnega? Danes vam ...

Zvočna stena za pisarne

Si tudi vi delite pisarno s precej glasnim sosedom? Sanjate o zvočni steni? Naj ne ostane zgolj pri ...

Izdelava pohištva po meri

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici. Ona je pravi umetnik ustvarjanja in opremljanja. In skoraj vse naredi sama. ...

5 vročih trendov

Prav gotovo je ena izmed težjih stvari v svetu oblikovanja in notranje opreme, sledenje zadnjim trendom in nenehno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave