Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Soba za novorojenčka

Izrekanje dobrodošlice novemu članu gospodinjstva, spremlja obilica navdušenja in dela. Potrebno je pripraviti kopico stvari in mednje prav gotovo sodi tudi ureditev udobne in prijetne sobe ali kotička, kjer bo dojenček spal.

Če je nekoč veljalo, da so za otroško sobo primerni zgolj nežni pastelni toni, novejše smernice oblikovanja otroške opreme povsem rušijo to pravilo. Otroške sobe so pravcati stilski vrtiljak, kjer je mogoče najti vse od zadnjega modnega krika do brezčasne klasike.

Preden se lotite opremljanja, vam predlagamo, da izberete osnovno temo. Naprimer gozdni svet, morska dogodivščina, vzorci ... V kolikor še ne poznate spola otroka ali bo soba kasneje namenjena dvema otrokoma, je dobro izbrati nevtralne barve, primerne tako za dečke kot deklice. Ko izberete barve, sledi zabaven del: izbira pohištva.

V sobi za novorojenčka nikakor ne sme manjkati zibelka ali primerna otroška postelja, previjalna miza, omara za shranjevanje stvari in udoben počivalnik, na katerem boste lahko nahranili otroka. Krasen dodatek v otroških sobah so tapete. Izbirate lahko med številnimi vzorci, ki jih nato po potrebi zamenjate, ko otrok zraste. Kopico idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!