Rdeča barva v dnevni sobi

Rdeča je barva ljubezni, strasti, zrelih jagod in morda pravšnji odtenek za vašo dnevno sobo. Za vas smo zbrali nekaj primerov ureditve dnevne sobe, ki jim je skupna rdeča barva.

Rdeča barva je intenzivna barva, ki jo pogosto povezujemo z ljubeznijo, intenzivnostjo, strastjo in uspehom. Je odtenek, ki pritegne pogled in v pravi količini prijetno popestri dom.

V kolikor iščete zgolj en odtenek, ki bo vašemu domu dodal novo svežino, potem je rdeča prava izbira.  Rdeča v vseh variacijah je že dolgo priljubljen odtenek za predsobe, kuhinje in celo spalnice. Sedaj je čas, da rdeči dodate nekaj kapljic poguma in jo umestite v dnevno sobo.

Pri uporabi rdeče prav gotovo velja pravilo: »Manj je več«. Rdeči odtenki so izredno intenzivni in hitro zavzamejo vso pozornost v prostoru. Če povzamemo na kratko: ena stena pobarvana v rdečo in več manjših dodatkov v enaki barvi, je boljša izbira, kot celoten prostor v enem rdečem tonu.

Pri vnašanju rdeče v prostor se poigrajte. Bodite drzni. Namesto klasičnega kavča v nevtralnih odtenkih, izberite rdečega. Dodajte dolge zavese z rdečimi dodatki, par slik v debelejših okvirjih in vaša dnevna soba bo obiskovalcem vzela dih. Kopico idej boste našli tudi v spodnji galeriji.Sorodni članki

Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi ...

Preproste police

Poznate Einsteinov rek “Vse mora biti tako preprosto, kot se le da, vendar ne bolj preprosto”? Danes vam predstavljamo ...

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...

Nenavadne police

Iščete hitro in ugodno rešitev za preureditev doma? Vam primanjkuje shrambnega prostora? Ali pa preprosto iščete tisti ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: