Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Rdeča barva v dnevni sobi

Rdeča barva je intenzivna barva, ki jo pogosto povezujemo z ljubeznijo, intenzivnostjo, strastjo in uspehom. Je odtenek, ki pritegne pogled in v pravi količini prijetno popestri dom.

V kolikor iščete zgolj en odtenek, ki bo vašemu domu dodal novo svežino, potem je rdeča prava izbira.  Rdeča v vseh variacijah je že dolgo priljubljen odtenek za predsobe, kuhinje in celo spalnice. Sedaj je čas, da rdeči dodate nekaj kapljic poguma in jo umestite v dnevno sobo.

Pri uporabi rdeče prav gotovo velja pravilo: »Manj je več«. Rdeči odtenki so izredno intenzivni in hitro zavzamejo vso pozornost v prostoru. Če povzamemo na kratko: ena stena pobarvana v rdečo in več manjših dodatkov v enaki barvi, je boljša izbira, kot celoten prostor v enem rdečem tonu.

Pri vnašanju rdeče v prostor se poigrajte. Bodite drzni. Namesto klasičnega kavča v nevtralnih odtenkih, izberite rdečega. Dodajte dolge zavese z rdečimi dodatki, par slik v debelejših okvirjih in vaša dnevna soba bo obiskovalcem vzela dih. Kopico idej boste našli tudi v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!