Klasična ali vgradna omara?

Omare. Nepogrešljivi kosi pohištva, namenjeni shranjevanju. Prav gotovo ni stanovanja, ki ne bi premoglo vsaj ene velike omare. Za vas smo strnili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri primerne omare.

Katero omaro izbrati?

Vgradne omare so čudovita rešitev za vse prostore, ki potrebujejo dodaten prostor za shranjevanje. Izdelane po meri zapolnijo ves razpoložljivi prostor – od stene do stene in od tal do stropa. Njihovo notranjost lahko povsem prilagajamo željam in potrebam. Klasično omaro s krilnimi vrati priporočamo, ko narava prostora ne dopušča izdelave vgradne omare z drsnimi vrati.  To pomeni, da je razpoložljiva širina manj kot 120 centimetov ali pa globina manjša od 30 centimetrov.

Razlika med vgradno in krilno omaro

Omare s krilnimi vrati imajo, za razliko od omar z drsnimi vrati, hrbtišče, ki daje omari dovolj konstrukcijske stabilnosti. Vgradne omare pa so vgrajene brez hrbtišča, tal in stropa. Zaradi lažjega čiščenja se priporoča, da se stena, ki predstavlja hrbtni del omare, prebeli s pralno barvo.

Postavitev omare

Vgradno omaro lahko vgradimo med tri stene, med dve sosednji steni (omara se zaključi  stranico), v kombinaciji s plitkejšim regalom, kot pregrado prostora s prehodom, kot kotno vgradno omaro ali kot garderobno sobo. Klasično omaro lahko zaradi svoje zasnove, postavimo v vsak primeren prostor. Nekaj modelov naših omar vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

drsna-in-krilna-vrata

 


Sorodni članki

Izčiščen dekor

Minimalizem je stil opremljanja, ki navdušuje s svojo preprostostjo in premišljeno eleganco. Je vse prej kot pusta ...

Ureditev domače knjižnice

V branju knjig je nekaj čarobnega. Pravi "knjižni molji" bi se strinjali z nami, da je tiskana knjiga vendarle nekaj ...

Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam ...

Kuhinjski paneli

Se tudi vam ob kuhanju dogaja, da poškropite steno nad kuhalno ploščo? Iščete drugačno rešitev za kuhinjsko oblogo? Za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: