Klasična ali vgradna omara?

Omare. Nepogrešljivi kosi pohištva, namenjeni shranjevanju. Prav gotovo ni stanovanja, ki ne bi premoglo vsaj ene velike omare. Za vas smo strnili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri primerne omare.

Katero omaro izbrati?

Vgradne omare so čudovita rešitev za vse prostore, ki potrebujejo dodaten prostor za shranjevanje. Izdelane po meri zapolnijo ves razpoložljivi prostor – od stene do stene in od tal do stropa. Njihovo notranjost lahko povsem prilagajamo željam in potrebam. Klasično omaro s krilnimi vrati priporočamo, ko narava prostora ne dopušča izdelave vgradne omare z drsnimi vrati.  To pomeni, da je razpoložljiva širina manj kot 120 centimetov ali pa globina manjša od 30 centimetrov.

Razlika med vgradno in krilno omaro

Omare s krilnimi vrati imajo, za razliko od omar z drsnimi vrati, hrbtišče, ki daje omari dovolj konstrukcijske stabilnosti. Vgradne omare pa so vgrajene brez hrbtišča, tal in stropa. Zaradi lažjega čiščenja se priporoča, da se stena, ki predstavlja hrbtni del omare, prebeli s pralno barvo.

Postavitev omare

Vgradno omaro lahko vgradimo med tri stene, med dve sosednji steni (omara se zaključi  stranico), v kombinaciji s plitkejšim regalom, kot pregrado prostora s prehodom, kot kotno vgradno omaro ali kot garderobno sobo. Klasično omaro lahko zaradi svoje zasnove, postavimo v vsak primeren prostor. Nekaj modelov naših omar vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

drsna-in-krilna-vrata

 


Sorodni članki

Pikapolonice

Pika, poka, pikapolonica, to sem jaz! Suknjica rdeča, nekaj črnih pik ... Pikapolonice so prikupna mala bitja, ki ...

"Vintage" stil opremljanja

"Vintage" stil postaja tudi pri nas vedno bolj priljubljen. S posamičnimi kosi lahko čudovito popestrimo stanovanje in ...

Majhna kopalnica

Pravijo, da so najboljše stvari vedno v majhnih embalažah. Majhni kopalniški prostori, ki vam jih predstavljamo danes, ...

Prednosti garderobne sobe

Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej… Se zavedate, da si morate biti všeč takšni kot ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: