Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Klasična ali vgradna omara?

Katero omaro izbrati?

Vgradne omare so čudovita rešitev za vse prostore, ki potrebujejo dodaten prostor za shranjevanje. Izdelane po meri zapolnijo ves razpoložljivi prostor – od stene do stene in od tal do stropa. Njihovo notranjost lahko povsem prilagajamo željam in potrebam. Klasično omaro s krilnimi vrati priporočamo, ko narava prostora ne dopušča izdelave vgradne omare z drsnimi vrati.  To pomeni, da je razpoložljiva širina manj kot 120 centimetov ali pa globina manjša od 30 centimetrov.

Razlika med vgradno in krilno omaro

Omare s krilnimi vrati imajo, za razliko od omar z drsnimi vrati, hrbtišče, ki daje omari dovolj konstrukcijske stabilnosti. Vgradne omare pa so vgrajene brez hrbtišča, tal in stropa. Zaradi lažjega čiščenja se priporoča, da se stena, ki predstavlja hrbtni del omare, prebeli s pralno barvo.

Postavitev omare

Vgradno omaro lahko vgradimo med tri stene, med dve sosednji steni (omara se zaključi stranico), v kombinaciji s plitkejšim regalom, kot pregrado prostora s prehodom, kot kotno vgradno omaro ali kot garderobno sobo. Klasično omaro lahko zaradi svoje zasnove, postavimo v vsak primeren prostor. Nekaj modelov naših omar vam predstavljamo v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!