Izbira posteljnega okvirja

Ljudje v povprečju prespimo kar trideset odstotkov svojega življenja. Verjetno ne rabimo posebej poudarjati, da je izbira primerne postelje ključna za kakovosten in dober spanec.

Za dober spanec ni dovolj zgolj kakovostna vzmetnica - ta sicer predstavlja pomemben del postelje. Udobje prinaša posteljni okvir, ki predstavlja »hrbtenico« postelje. Navsezadnje pa je prav posteljni okvir tisti, ki daje celotni postelji in nenazadnje vaši spalnici končen izgled. Da bo izbira posteljnega okvirja pravi mačji kašelj, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali nakup.

Tematika sobe

Tudi najbolj ekscentrične spalnice imajo osnovno nit ali tako imenovano temo. Pri izbiri posteljnega okvirja bodite pozorni, da se ta prilagaja celotnemu prostoru in ne obratno. Na primer: v kolikor vam je všeč rustikalen videz, izberite posteljni okvir v lesu obrabljenega videza. Za industrijski  videz bo najbolj primeren metalni okvir. Sodobne spalnice pa obožujejo visoki sijaj v barvah.

Višina posteljnega okvirja

Višina postelje je odvisna predvsem od vaših spalnih navad. Tako je nekaterim ljubše višje ležišče, ki omogoča lažje vstajenje, spet drugim pa je udobno nizko. Pri izbiri primerne postelje se je najbolje obrniti na strokovnjaka, ki vam bo pomagal izbrati primeren okvir za vas. Nekaj primerov naših postelj si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

 
 


Sorodni članki

Spalnica v mansardi

Krajši zimski dnevi še poudarjajo pomen sonca in dnevne svetlobe. Ta ni pomembna zgolj za »razsvetljavo«, ampak vpliva ...

Novo pohištvo

Polepšati in urediti dom po svojih željah in potrebah zveni skoraj kot sanjski projekt. Zakaj ta ni povsem sanjski, se ...

Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki ...

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: