Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izbira posteljnega okvirja

Za dober spanec ni dovolj zgolj kakovostna vzmetnica - ta sicer predstavlja pomemben del postelje. Udobje prinaša posteljni okvir, ki predstavlja »hrbtenico« postelje. Navsezadnje pa je prav posteljni okvir tisti, ki daje celotni postelji in nenazadnje vaši spalnici končen izgled. Da bo izbira posteljnega okvirja pravi mačji kašelj, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali nakup.

Tematika sobe

Tudi najbolj ekscentrične spalnice imajo osnovno nit ali tako imenovano temo. Pri izbiri posteljnega okvirja bodite pozorni, da se ta prilagaja celotnemu prostoru in ne obratno. Na primer: v kolikor vam je všeč rustikalen videz, izberite posteljni okvir v lesu obrabljenega videza. Za industrijski  videz bo najbolj primeren metalni okvir. Sodobne spalnice pa obožujejo visoki sijaj v barvah.

Višina posteljnega okvirja

Višina postelje je odvisna predvsem od vaših spalnih navad. Tako je nekaterim ljubše višje ležišče, ki omogoča lažje vstajenje, spet drugim pa je udobno nizko. Pri izbiri primerne postelje se je najbolje obrniti na strokovnjaka, ki vam bo pomagal izbrati primeren okvir za vas. Nekaj primerov naših postelj si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!