Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vgradne kotne omare z drsnimi vrati

Vgradne kotne omare z drsnimi vrati  so smiselna rešitev za vse prostore, ki morajo za funkcionalnost izkoristiti sleherni prost kvadratni centimeter. Akronovi izdelki so v celoti narejeni po meri in tako lahko načrtno in domiselno porabimo ta dragoceni prostor.

Kljub skorajšnji popolni prilagodljivosti, pa ima kotna omara tudi določene omejitve. Drsna vrata morajo biti za svoje nemoteno gibanje dovolj velika, kar pomeni, da je priporočljiva širina vrat pri višini 250 centimetrov vsaj 60 centimetrov ali več.  Iz tega izhaja, da sta minimalni dolžini posamezne omare vsaj 180 centimetrov.

Ko imamo izpolnjene tehnične pogoje, lahko željam in domišljiji pustimo prosto pot. Razporeditev notranjih elementov prilagodimo tako, da je garderoba, ki je v vsakdanji uporabi, dosegljiva takoj, ko odpremo drsna vrata.

Ostale stvari postavimo bodisi tik pod strop, in z njimi rokujemo s pomočjo izvlečnega obešalnika, bodisi jih zložimo v predal na dnu omare. V del, kjer se omari stikata, in kjer nastane t.i. mrtvi kot, pospravimo garderobo, ki je redkeje v uporabi. Običajno je smiselno, da ta del namenimo obešanju  plaščev, smučarskih oblačil, večernih oblek …  Nekaj naših izdelkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!