Vgradne kotne omare z drsnimi vrati

Prav gotovo ni posameznika, ki ne bi že kdaj pomislil na to, kako lepo bi bilo imeti veliko garderobno omaro, ki omogoča preglednost nad vsebino, in je obenem zelo priročna. Velika omara pa zahteva tudi več prostora. Rešitev za prostorske omejitve je tako imenovana vgradna kotna omara.

Vgradne kotne omare z drsnimi vrati  so smiselna rešitev za vse prostore, ki morajo za funkcionalnost izkoristiti sleherni prost kvadratni centimeter. Akronovi izdelki so v celoti narejeni po meri in tako lahko načrtno in domiselno porabimo ta dragoceni prostor.

Kljub skorajšnji popolni prilagodljivosti, pa ima kotna omara tudi določene omejitve. Drsna vrata morajo biti za svoje nemoteno gibanje dovolj velika, kar pomeni, da je priporočljiva širina vrat pri višini 250 centimetrov vsaj 60 centimetrov ali več.  Iz tega izhaja, da sta minimalni dolžini posamezne omare vsaj 180 centimetrov.

Ko imamo izpolnjene tehnične pogoje, lahko željam in domišljiji pustimo prosto pot. Razporeditev notranjih elementov prilagodimo tako, da je garderoba, ki je v vsakdanji uporabi, dosegljiva takoj, ko odpremo drsna vrata.

Ostale stvari postavimo bodisi tik pod strop, in z njimi rokujemo s pomočjo izvlečnega obešalnika, bodisi jih zložimo v predal na dnu omare. V del, kjer se omari stikata, in kjer nastane t.i. mrtvi kot, pospravimo garderobo, ki je redkeje v uporabi. Običajno je smiselno, da ta del namenimo obešanju  plaščev, smučarskih oblačil, večernih oblek …  Nekaj naših izdelkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 akcija odeja

Sorodni članki

Iz starega ... nov lestenec

Se tudi vam doma povaljuje kakšen zaprašen lestenec, ki je še preveč uporaben, da bi ga vrgli proč, a obenem ne dovolj ...

Prihaja indigo barva

Ljubitelji modrih odtenkov imajo dober razlog, da se veselijo prihajajoče pomladi. Tudi letos bodo kraljevali modri ...

Francoski stol

Odlični masleni rogljički. Cafe au lait. Mesto zaljubljencev. Lepo oblečene francoske dame. Na kaj pa vi pomislite ob ...

Balkon - skrita oaza

Vedno daljši in toplejši dnevi so kot nalašč za večerna posedanja. In kaj je po dolgem dnevu lepšega, kot zlekniti se ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: