Enojna postelja ali pograd?

Urejanje sobe za dva je zanimiv projekt, ki zahteva kar nekaj premisleka in kreativnosti. Da vam bo delo lažje steklo, smo za vas zbrali nekaj idej, ki bodo prav gotovo dale krila vaši domišljiji.

Opremljanje otroške sobe se običajno začne z razmišljanjem, da otrok potrebuje svoj prostor. Ko sta navihanca dva, je lasten prostor za počitek in igro več kot nujen. Ne glede na velikost otroške sobe v njej ne smejo manjkati postelja, pisalna oziroma delovna površina, omara in police za odlaganje manjših predmetov.

Enojna postelja

V Akronu poleg širokega programa pohištva, kjer prednjačijo vgradne omare, nudimo tudi postelje. Te se lahko dimenzijsko in oblikovno povsem prilagodijo vašemu prostoru. Vsi modeli imajo možnost modifikacije in s tem popolne prilagoditve. Pod posteljo se lahko vgradijo predali, lahko pa je postelja  na nogicah in s tem toliko bolj zračna. Sistem dvižne postelje ustvari zares velik podposteljni prostor za shranjevanje stvari. 

Pograd

Pograd je izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Na površino, ki jo običajno zasede ena postelja, lahko umestite dve postelji. Pod sam pograd pa še predal za igrače ali dodaten prostor za posteljnino. Izdelava po meri pa omogoča, da izdelamo razgibano nadstropno posteljo, ki otroku zagotovi prijetno počutje v sobi.

Izbira pograd ali dve enojni postelji je torej v največji meri odvisna od samega prostora. Prav tako pa ne gre zanemariti otrokove starosti in nenazadnje želja. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj idej za ureditev otroške sobe za dva. (Vir fotografij: www.bhg.com). 


 


Sorodni članki

Dvižna postelja v omari ALADIN v novi dimenziji 140 x 200

Prav gotovo smo se že vsi kdaj soočili s pomanjkanjem prostora, ko (kljub dobri organiziranosti,) ni dovolj prostora za ...

Francoski stol

Odlični masleni rogljički. Cafe au lait. Mesto zaljubljencev. Lepo oblečene francoske dame. Na kaj pa vi pomislite ob ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...

Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Današnje kuhinje od prostora zahtevajo več. Klasični delovni pulti in osnovna garnitura kuhalnih pripomočkov nista več ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: