Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Enojna postelja ali pograd?

Opremljanje otroške sobe se običajno začne z razmišljanjem, da otrok potrebuje svoj prostor. Ko sta navihanca dva, je lasten prostor za počitek in igro več kot nujen. Ne glede na velikost otroške sobe v njej ne smejo manjkati postelja, pisalna oziroma delovna površina, omara in police za odlaganje manjših predmetov.

Enojna postelja

V Akronu poleg širokega programa pohištva, kjer prednjačijo vgradne omare, nudimo tudi postelje. Te se lahko dimenzijsko in oblikovno povsem prilagodijo vašemu prostoru. Vsi modeli imajo možnost modifikacije in s tem popolne prilagoditve. Pod posteljo se lahko vgradijo predali, lahko pa je postelja  na nogicah in s tem toliko bolj zračna. Sistem dvižne postelje ustvari zares velik podposteljni prostor za shranjevanje stvari. 

Pograd

Pograd je izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Na površino, ki jo običajno zasede ena postelja, lahko umestite dve postelji. Pod sam pograd pa še predal za igrače ali dodaten prostor za posteljnino. Izdelava po meri pa omogoča, da izdelamo razgibano nadstropno posteljo, ki otroku zagotovi prijetno počutje v sobi.

Izbira pograd ali dve enojni postelji je torej v največji meri odvisna od samega prostora. Prav tako pa ne gre zanemariti otrokove starosti in nenazadnje želja. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj idej za ureditev otroške sobe za dva. (Vir fotografij: www.bhg.com). 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!