Enojna postelja ali pograd?

Urejanje sobe za dva je zanimiv projekt, ki zahteva kar nekaj premisleka in kreativnosti. Da vam bo delo lažje steklo, smo za vas zbrali nekaj idej, ki bodo prav gotovo dale krila vaši domišljiji.

Opremljanje otroške sobe se običajno začne z razmišljanjem, da otrok potrebuje svoj prostor. Ko sta navihanca dva, je lasten prostor za počitek in igro več kot nujen. Ne glede na velikost otroške sobe v njej ne smejo manjkati postelja, pisalna oziroma delovna površina, omara in police za odlaganje manjših predmetov.

Enojna postelja

V Akronu poleg širokega programa pohištva, kjer prednjačijo vgradne omare, nudimo tudi postelje. Te se lahko dimenzijsko in oblikovno povsem prilagodijo vašemu prostoru. Vsi modeli imajo možnost modifikacije in s tem popolne prilagoditve. Pod posteljo se lahko vgradijo predali, lahko pa je postelja  na nogicah in s tem toliko bolj zračna. Sistem dvižne postelje ustvari zares velik podposteljni prostor za shranjevanje stvari. 

Pograd

Pograd je izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Na površino, ki jo običajno zasede ena postelja, lahko umestite dve postelji. Pod sam pograd pa še predal za igrače ali dodaten prostor za posteljnino. Izdelava po meri pa omogoča, da izdelamo razgibano nadstropno posteljo, ki otroku zagotovi prijetno počutje v sobi.

Izbira pograd ali dve enojni postelji je torej v največji meri odvisna od samega prostora. Prav tako pa ne gre zanemariti otrokove starosti in nenazadnje želja. V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj idej za ureditev otroške sobe za dva. (Vir fotografij: www.bhg.com). 


 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Lončki za rože

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu in dvorišču. Za vas smo zbrali nekaj krasnih »naredi sam« idej, ki bodo v ...

Ptičja hranilnica

Pozimi radi skozi okno opazujete ptice, ki pridno zobljejo semena? Ptičje hranilnice so nujen vrtni dodatek. In prav ...

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave