Novost v salonu

Obiščite nas v prenovljenem salonu, kjer si sedaj lahko ogledate tudi dvižno posteljo v omari ALADIN.

V Akronu že  22 let stremimo k napredku. Našim strankam ponujamo visoko kakovost in izredno dostopne cene pohištva po meri. Naš glavni proizvod ostajajo vgradne omare, izdelujemo pa tudi drugo pohištvo, narejeno po vaših željah. Pri nas lahko najdete tudi spalnice, ki so izdelane po vašem okusu in zamislih.  V našem prenovljenem salonu si lahko sedaj pobliže ogledate dvižno posteljo v omari  Aladin.

Postelja Aladin je inovativen sistem postelje, ki omogoča velik prostorski prihranek. Celotna postelja se s posebnim dvižnim mehanizmom skrije v omaro in v zaprtem položaju potrebuje le 37 cm globine, zaradi česar je v prostoru povsem nemoteča. Z enostavnim sistemom odpiranja pa se skrita postelja ponovno spremeni v udobno ležišče.

Vgradimo jo lahko kot povsem samostojen element, ali pa jo umestimo v vgradno omaro ali postavimo kot del knjižnega regala. Na voljo so dimenzije 140 x 200cm, 160 x 200 ali 180 x 200cm ter široka paleta dekorja in lesnih iveralov.


Sorodni članki

PODARIMO VAM

Je tudi vaš sosed zadnje dneve zelo nasmejan? Pa tudi prijateljica, s katero ob sredah srkate kavo? Ja, ona že vesta. ...

Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje ...

Dom za mlado družino

Ustvarjanje prvega družinskega gnezdeca je prav poseben projekt. Da bo delo lažje steklo, smo za vas poiskali nekaj ...

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: