Novost v salonu

Obiščite nas v prenovljenem salonu, kjer si sedaj lahko ogledate tudi dvižno posteljo v omari ALADIN.

V Akronu že  22 let stremimo k napredku. Našim strankam ponujamo visoko kakovost in izredno dostopne cene pohištva po meri. Naš glavni proizvod ostajajo vgradne omare, izdelujemo pa tudi drugo pohištvo, narejeno po vaših željah. Pri nas lahko najdete tudi spalnice, ki so izdelane po vašem okusu in zamislih.  V našem prenovljenem salonu si lahko sedaj pobliže ogledate dvižno posteljo v omari  Aladin.

Postelja Aladin je inovativen sistem postelje, ki omogoča velik prostorski prihranek. Celotna postelja se s posebnim dvižnim mehanizmom skrije v omaro in v zaprtem položaju potrebuje le 37 cm globine, zaradi česar je v prostoru povsem nemoteča. Z enostavnim sistemom odpiranja pa se skrita postelja ponovno spremeni v udobno ležišče.

Vgradimo jo lahko kot povsem samostojen element, ali pa jo umestimo v vgradno omaro ali postavimo kot del knjižnega regala. Na voljo so dimenzije 140 x 200cm, 160 x 200 ali 180 x 200cm ter široka paleta dekorja in lesnih iveralov.


akcija odeja

Sorodni članki

Drugačna keramika

Ste že kdaj izbirali keramiko? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, veste, da je na voljo množica vzorcev in motivov. ...

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Nasveti za ureditev spalnice

Po decembrski noriji se nam bo vsem najbolj prilegel prav spanec. Da se najbolje spi v lepo urejeni spalnici, ni prav ...

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: