Novost v salonu

Obiščite nas v prenovljenem salonu, kjer si sedaj lahko ogledate tudi dvižno posteljo v omari ALADIN.

V Akronu že  22 let stremimo k napredku. Našim strankam ponujamo visoko kakovost in izredno dostopne cene pohištva po meri. Naš glavni proizvod ostajajo vgradne omare, izdelujemo pa tudi drugo pohištvo, narejeno po vaših željah. Pri nas lahko najdete tudi spalnice, ki so izdelane po vašem okusu in zamislih.  V našem prenovljenem salonu si lahko sedaj pobliže ogledate dvižno posteljo v omari  Aladin.

Postelja Aladin je inovativen sistem postelje, ki omogoča velik prostorski prihranek. Celotna postelja se s posebnim dvižnim mehanizmom skrije v omaro in v zaprtem položaju potrebuje le 37 cm globine, zaradi česar je v prostoru povsem nemoteča. Z enostavnim sistemom odpiranja pa se skrita postelja ponovno spremeni v udobno ležišče.

Vgradimo jo lahko kot povsem samostojen element, ali pa jo umestimo v vgradno omaro ali postavimo kot del knjižnega regala. Na voljo so dimenzije 140 x 200cm, 160 x 200 ali 180 x 200cm ter široka paleta dekorja in lesnih iveralov.


Sorodni članki

Sodobni delovni kotički

Kakšna je vaša delovna miza? Urejena? Ali na njej vlada kreativni kaos? Strokovnjaki so si enotni, da na delovno ...

Popolna organizacija garderobe

Verjamete, da obleka naredi človeka? Urejenost pove veliko o značaju in življenjskem ...

Odprte omare v spalnici

Prestavljajte si, da se zjutraj zbudite in v omari zlahka najdete popolno kombinacijo oblačil za v službo. Brez iskanja ...

Skrivnostna omara

Predstavljajte si, da imate doma čudežno omaro. Omaro, ki za seboj skriva nekaj neslutenega. Ne. Ne gre za pravljico. ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: