Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Otroška soba za dva nadebudneža

Samostojna otroška soba je otrokov prvi povsem lasten prostor. Gre za sobo, ki mu predstavlja prostor za igro, rast in razvoj. Danes vam predstavljamo nekaj praktičnih nasvetov za ureditev otroške sobe in Akronov projekt ureditve sobe za dva navihanca.

Pri urejanju otroške sobe je pomembno, da izhajamo iz misli, da otroci rastejo. V skladu s tem sobe opremljamo s prilagodljivim pohištvom, ki bo raslo skupaj z njimi. Kadar opremljamo otroške sobe, mora nad našim okusom prevladati svet otrok. Predlagamo, da skupaj z njimi izberete barve sten, morebitne poslikave in ostale dodatke.

Otroške sobe so obenem  prvi prostor, kjer se otroci učijo odgovornosti, zato je izredno pomembna razporeditev pohištva. To naj otroku omogoča, da lahko sam skrbi za organiziranost prostora in ga povsem obvlada.

Prav tako je v sobi pomembna sama svetloba in dodatki, ki bodo malčka spodbujali na poti k samostojnosti.  Pri uporabi materialov pazimo, da izbiramo kakovostne ter predvsem zdravju primerne materiale. V spodnji galeriji vam predstavljamo pohištvo, ki smo ga oblikovali za dva prikupna nadebudneža. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!