Otroška soba za dva nadebudneža

Opremljanje otroške sobe je prav gotovo zanimiv projekt,ki izvabi nasmeh zaradi simpatičnosti samega otroškega pohištva.

Samostojna otroška soba je otrokov prvi povsem lasten prostor. Gre za sobo, ki mu predstavlja prostor za igro, rast in razvoj. Danes vam predstavljamo nekaj praktičnih nasvetov za ureditev otroške sobe in Akronov projekt ureditve sobe za dva navihanca.

Pri urejanju otroške sobe je pomembno, da izhajamo iz misli, da otroci rastejo. V skladu s tem sobe opremljamo s prilagodljivim pohištvom, ki bo raslo skupaj z njimi. Kadar opremljamo otroške sobe, mora nad našim okusom prevladati svet otrok. Predlagamo, da skupaj z njimi izberete barve sten, morebitne poslikave in ostale dodatke.

Otroške sobe so obenem  prvi prostor, kjer se otroci učijo odgovornosti, zato je izredno pomembna razporeditev pohištva. To naj otroku omogoča, da lahko sam skrbi za organiziranost prostora in ga povsem obvlada.

Prav tako je v sobi pomembna sama svetloba in dodatki, ki bodo malčka spodbujali na poti k samostojnosti.  Pri uporabi materialov pazimo, da izbiramo kakovostne ter predvsem zdravju primerne materiale. V spodnji galeriji vam predstavljamo pohištvo, ki smo ga oblikovali za dva prikupna nadebudneža. 

 
Sorodni članki

Katera drsna vrata boste izbrali?

Topli dnevi se poslavljajo, prihaja čas, ko se še toliko bolj zavedamo topline doma in v njej ...

Azijski stil opremljanja

Na kaj pa vi pomislite ob besedah "azijski stil opreme"? Na kitajske vaze in plastične dodatke? Preprost japonski ...

Okolju prijazni stoli

Še ne dolgo nazaj je bilo kupovanje okolju prijaznih vrtnih garnitur precej podobno iskanju šivanke v velikem kupu ...

Organizacija doma

Ste naveličani natrpanih predalov? Želite na pisalni mizi končno narediti red? Za vas smo pripravili nekaj uporabnih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: