Otroška soba za dva nadebudneža

Opremljanje otroške sobe je prav gotovo zanimiv projekt,ki izvabi nasmeh zaradi simpatičnosti samega otroškega pohištva.

Samostojna otroška soba je otrokov prvi povsem lasten prostor. Gre za sobo, ki mu predstavlja prostor za igro, rast in razvoj. Danes vam predstavljamo nekaj praktičnih nasvetov za ureditev otroške sobe in Akronov projekt ureditve sobe za dva navihanca.

Pri urejanju otroške sobe je pomembno, da izhajamo iz misli, da otroci rastejo. V skladu s tem sobe opremljamo s prilagodljivim pohištvom, ki bo raslo skupaj z njimi. Kadar opremljamo otroške sobe, mora nad našim okusom prevladati svet otrok. Predlagamo, da skupaj z njimi izberete barve sten, morebitne poslikave in ostale dodatke.

Otroške sobe so obenem  prvi prostor, kjer se otroci učijo odgovornosti, zato je izredno pomembna razporeditev pohištva. To naj otroku omogoča, da lahko sam skrbi za organiziranost prostora in ga povsem obvlada.

Prav tako je v sobi pomembna sama svetloba in dodatki, ki bodo malčka spodbujali na poti k samostojnosti.  Pri uporabi materialov pazimo, da izbiramo kakovostne ter predvsem zdravju primerne materiale. V spodnji galeriji vam predstavljamo pohištvo, ki smo ga oblikovali za dva prikupna nadebudneža. 

 
Sorodni članki

Opremljanje mladinske sobe

Je tudi vaš nadobudnež prerasel otroško sobo? Vam zmanjkuje zamisli za ureditev mladinske sobe? Za vas smo pripravili ...

11 trikov za popestritev otroške sobe

Se je vaš malček ali malce večji nadebudnež, že pošteno naveličal svoje sobe? Za vas smo pripravili kar enajst ...

Velikonočna idejnica

Velika noč (in z njo povezane radosti) je tik pred vrati. Naša ustvarjalna ekipa je za vas zbrala nekaj zanimivih idej, ...

Balkon - skrita oaza

Vedno daljši in toplejši dnevi so kot nalašč za večerna posedanja. In kaj je po dolgem dnevu lepšega, kot zlekniti se ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: