Drugačne spalnice

Iščete navdih za preureditev vaše spalnice? Potem je današnji članek kot nalašč za vas.

Po besedah znanstvenikov, ljudje kar eno tretjino svojega življenja preživimo v postelji. Verjetno ni potrebno izgubljati besed,  zakaj je sama ureditev spalnice tako pomembna. Začne se pravzaprav že pri sami postelji, ki mora biti kakovostna in trpežna.  Posteljni sistem z vsem, kar spada zraven, pa ergonomično oblikovan.

V smernicah opremljanja spalnic je že nekaj let mogoče opaziti trend minimalizma. Spalni prostori postajajo spet namenjeni prvotni funkciji - počitku. Iz njih se umikajo televizorji, računalniki in druge pametne naprave. Prevladujejo svetle barve in mehke linije.

V današnji rubriki trendov in nasvetov vam predstavljamo nekaj idej za ureditev spalnice. Gre za delo različnih oblikovalcev. Kljub pisani paleti stilov opreme, je vsem ureditvam skupen preplet estetike in funkcionalnosti. Zanimive spalnice si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 akcija odeja

Sorodni članki

Spalnica v mansardi

Krajši zimski dnevi še poudarjajo pomen sonca in dnevne svetlobe. Ta ni pomembna zgolj za »razsvetljavo«, ampak vpliva ...

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...

11 trikov za popestritev otroške sobe

Se je vaš malček ali malce večji nadebudnež, že pošteno naveličal svoje sobe? Za vas smo pripravili kar enajst ...

Unikatne skodelice

Pa vi? Pijete zjutraj kavo ali čaj? Morda kakav? Predstavljajte si, da srkate svojo najljubšo pijačo iz skodelice, ki ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: