Decembrska ustvarjalnica

Adventni venec, praznične voščilnice, okrasitev doma, zavijanje daril. To je le nekaj čudovitih ustvarjalnih trenutkov, ki jih s seboj prinaša najbolj čaroben mesec v letu. Da vam ves december ne bo zmanjkalo idej, smo za vas pripravili nekaj namigov za kreativne popoldneve.

Decembra pridejo na račun vsi ljubitelji ročnih spretnosti. Seznam del, ki se jih lahko lotite, je skorajda neskončen. Povrhu vsega pa lahko prav vsako stvar okrasite s kančkom bleščič. Nekaj dodatnega navdiha lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

Adventni kolendar

Popestrite dnevno sobo s preprostim adventnim koledarjem, ki bo prav gotovo navdušil otroke (in malo večje otroke). Na daljši podolgovat kos lesa ali debelejšega kartona, ki ga pobarvate belo, prilepite lesene ščipačke za perilo. Te lahko poljubno pobarvate ali oblepite z »washi trakovi«. Dodajte številke za vsak dan do božiča in nato na vsako ščipalko obesite majhno pozornost.

Ptičja krmilnica

Ste vedeli, da lahko iz pomaranče izdelate ptičjo krmilnico? Izdelava je hitra, preprosta in okolju prijazna. Potrebovali boste pomarančo, ki jo prerežete na polovico. Meso sadeža previdno izdolbite, dodajte luknjico na vsaki strani, lupino pa nato osušite na radiatorju. Sušenje bo vaš dom napolnilo s krasnim vonjem po citrusih. Ko je lupina popolnoma suha, zgolj dodajte vrvico, napolnite »skledico« s semeni in pomarančo obesite na bližnje drevo.

Okraski

Med prazniki ne gre brez okraskov. Predlagamo, da letos popestrite svoj dom z naravnimi dodatki. V bližnjem gozdu naberite majhne storže. Posušite jih in jih nato s pištolo za vroče lepljenje prilepite na poljubno veliko stiroporno kroglo. Kroglice storžke lahko uporabite kot namizni dodatek, ali pa dodate trak in jih obesite na vrata ali božično jelko.

 


akcija odeja

Sorodni članki

Ustvarjalni december

Vonj sveže pečenih piškotov, smrekovih vejic in cimeta. Pa dišeče kuhano vino in tople rokavice. Mesto, ki se mu mudi ...

Prikupna posodica

Ročno izdelane posodice imajo prav poseben čar. Veliko mero prikupnosti jim daje vložen trud in kreativnost ...

Reciklirane pločevinke

Kaj imajo skupnega vložena koruza, fižol in razni sadni kompoti? Pločevinke, ki običajno končajo v smeteh. Danes vam ...

Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Današnje kuhinje od prostora zahtevajo več. Klasični delovni pulti in osnovna garnitura kuhalnih pripomočkov nista več ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: