Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Decembrska ustvarjalnica

Decembra pridejo na račun vsi ljubitelji ročnih spretnosti. Seznam del, ki se jih lahko lotite, je skorajda neskončen. Povrhu vsega pa lahko prav vsako stvar okrasite s kančkom bleščič. Nekaj dodatnega navdiha lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

Adventni kolendar

Popestrite dnevno sobo s preprostim adventnim koledarjem, ki bo prav gotovo navdušil otroke (in malo večje otroke). Na daljši podolgovat kos lesa ali debelejšega kartona, ki ga pobarvate belo, prilepite lesene ščipačke za perilo. Te lahko poljubno pobarvate ali oblepite z »washi trakovi«. Dodajte številke za vsak dan do božiča in nato na vsako ščipalko obesite majhno pozornost.

Ptičja krmilnica

Ste vedeli, da lahko iz pomaranče izdelate ptičjo krmilnico? Izdelava je hitra, preprosta in okolju prijazna. Potrebovali boste pomarančo, ki jo prerežete na polovico. Meso sadeža previdno izdolbite, dodajte luknjico na vsaki strani, lupino pa nato osušite na radiatorju. Sušenje bo vaš dom napolnilo s krasnim vonjem po citrusih. Ko je lupina popolnoma suha, zgolj dodajte vrvico, napolnite »skledico« s semeni in pomarančo obesite na bližnje drevo.

Okraski

Med prazniki ne gre brez okraskov. Predlagamo, da letos popestrite svoj dom z naravnimi dodatki. V bližnjem gozdu naberite majhne storže. Posušite jih in jih nato s pištolo za vroče lepljenje prilepite na poljubno veliko stiroporno kroglo. Kroglice storžke lahko uporabite kot namizni dodatek, ali pa dodate trak in jih obesite na vrata ali božično jelko.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!