Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Bivanje v mansardi

sedezna v mansardnem stanovanju

Izkoristite prostor pod naklonom in ustvarite privlačne kotičke, kjer se boste počutili odlično. Z nasveti arhitektke Tjaše Justin je to povsem preprosto. S pohištvom po meri bo vašo mansardo zapolnila tako, da bo dragoceni prostor popolnoma izkoriščen.

tloris mansarde

Pohištvo po meri ponuja neskončne možnosti izbire in prilagoditev vašim potrebam. Prilagaja se lahko z dizajnom, funkcionalnostjo, materiali in barvami, s čemer se prilagodimo načinu bivanja posameznika. To je še zlasti pomembno v mansardah, kjer moramo načrtovanju posvetiti posebno pozornost in opremljanju dodati osebno noto.

Tudi v mansardi se vgradne omare odlično obnesejo kot pregrada. Postavimo jih lahko s hrbtom drugo ob drugi in tako še povečamo razpoložljivi prostor za shranjevanje. Zaključno stranico na koncu

omar izkoristimo za dodatne police, tablo za zapisovanje idej, opomnikov ali za ustvarjanje. Lahko pa ob njo prislonimo tudi klop.

Za sedežno garnituro s klubsko mizico se spodobi, da zavzema središče prostora. Nasproti postavimo tv regal, lahko pa tudi pisalno mizo s predalniki ter odprtimi regali za knjige in spominke.

regal po meri v mansardi

spalnica v mansardi

Poševnine dajejo mansardi posebno razgibanost. Pod nje največkrat postavimo nizke regale, tv omarice, knjižne police ali pa ta del izkoristimo za vgradne omare.

Posteljo umestimo na predel s stojno višino. Če želimo prostor še bolj izkoristiti, pod posteljo izberemo predale, lahko pa tudi dodatno posteljo, ki se izvleče po potrebi.

Pisalno mizo s predalnikom postavimo na mesto, ki nam omogoča dovolj dnevne svetlobe za delo. Počutje bo prijetno, pa tudi oči nam bodo hvaležne.

Veliko vgradno omaro z drsnimi vrati si privoščimo tam, kjer je največ prostora. Pri shranjevanju nam bo prostor še kako prišel prav.

V mansardi izbiramo čim bolj svetle barve, predvsem strop naj bo bel. Posamezne stene so lahko tudi malo bolj drzne, krasi jih lahko tapeta, ki poživi celoten prostor.

zob v mansardi tloris

Naša arhitektka Tjaša Justin svetuje tudi bralcem Dela in dom. Preverite najboljše rešitve

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!