Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Utrinki po montaži – vgradne omare

Vas zanima, kakšen je prostor takoj po vgradnji naše omare? Čist in pospravljen, predvsem pa z novo pridobitvijo – vgradno omaro, kot ste si jo od nekdaj želeli.

Spoznajte najnovejše vgradne omare, montirane pri naših strankah. Z vami smo bili od ideje do montaže, kar nam je vselej v posebno čast in zadovoljstvo. Da lahko soustvarjamo vaš udoben dom, kjer se boste počutili odlično.

Vgradna omara s skrito posteljo

Ko je celotna stena zapolnjena z vgradno omaro in se vmes skriva še postelja, skoraj da ni možnosti za izboljšave. Prostor je resnično izkoriščen od stene do stene in od tal do stropa. V takšne omare pospravite skoraj vse, tako da soba ostane sveža, prečiščena, brez nepotrebne navlake.

dvižna postelja z sedezno

Vgradna omara z odpiranjem na potisk

V tem primeru je stranka izbrala vgradno omaro modernega izgleda z odpiranjem na potisk. S to rešitvijo se izognemo ročajem, omara deluje diskretno in nevsiljivo. Krilna vrata omogočajo hkraten dostop do vseh prekatov, saj so vsa vrata lahko odprta naenkrat. Posamezni prekat se v višino odpira dvakrat, predvsem zato, ker se do zgornje vsebine dostopa redkeje.

klasična omara

Preprosta rešitev vgradne omare ob klimi

Zaradi raznih ovir v prostoru so uporabniki velikokrat zmedeni, kaj storiti. Vse do takrat, ko se posvetujejo z našimi strokovnjaki, ki vselej najdejo praktične rešitve. Kot je npr. ta, kjer ima vgradna omara ob klimi odprte police, brez vrat. Tako se izognemo težavi z odpiranjem vrat zaradi klime.

omara s klimo

omara v niši

Za več idej si oglejte galerijo vgradnih omar. Zagotovo bo med njimi kakšna, ki bi se lepo podala tudi v vaš dom ali pa vas vsaj navdihnila za nove ideje. Le te boste skupaj z našimi svetovalci izpilili do popolnosti. Uživajte v ogledu.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!