Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Barvne inspiracije za ureditev dnevne sobe

Dnevna soba je prostor, kjer ljudje preživimo veliko časa. Za razliko od spalnih prostorov, kjer prevladuje spalna funkcija,  nas mora ureditev dnevnih prostorov zabavati ter sproščati, obenem pa mora biti uporabna in praktična, da v njej vsi družinski člani najdejo dovolj prostora.

Na počutje v samem prostoru poleg izbranega pohištva prav gotovo v veliki meri vplivajo barve. Z njimi že ob samem vstopu v prostor ustvarimo prijetno ozračje. Omogočajo nam popravljanje prostorskih pomanjkljivosti. Z njimi  dosežemo občutek svežine ali toplote, lahkotnosti ali teže. Z barvo lahko pričaramo posebno vzdušje ter z njo poudarjamo ali prikrivamo dejansko velikost prostora.

V današnji rubriki nasvetov  vam predstavljamo nekaj rešitev za ureditev dnevne sobe. Vsem je skupno, da so s pomočjo barvnih dodatkov prostori zaživeli v povsem novi luči. Za dnevno sobo so tako najbolj primerne tople barve, ker so elegantne in ker spodbujajo prijetne občutke.

Za dnevno sobo lahko uporabite tudi močnejše odtenke kot so oranžna, rdeča in modra. Nikakor pa ne boste zgrešili z naravnimi barvami kot so bela, bež, rjava in siva. Te se odlično ujemajo z ostalimi in z njimi lahko ustvarite nešteto novih kombinacij. Nekaj primerov ureditev dnevnih prostorov, vam predstavljamo v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!