Barvne inspiracije za ureditev dnevne sobe

Potrebuje vaša dnevna soba malce svežega vetra? Mogoče zgolj kapljico barve? Poglejte nekaj nasvetov za ureditev dnevnih prostorov.

Dnevna soba je prostor, kjer ljudje preživimo veliko časa. Za razliko od spalnih prostorov, kjer prevladuje spalna funkcija,  nas mora ureditev dnevnih prostorov zabavati ter sproščati, obenem pa mora biti uporabna in praktična, da v njej vsi družinski člani najdejo dovolj prostora.

Na počutje v samem prostoru poleg izbranega pohištva prav gotovo v veliki meri vplivajo barve. Z njimi že ob samem vstopu v prostor ustvarimo prijetno ozračje. Omogočajo nam popravljanje prostorskih pomanjkljivosti. Z njimi  dosežemo občutek svežine ali toplote, lahkotnosti ali teže. Z barvo lahko pričaramo posebno vzdušje ter z njo poudarjamo ali prikrivamo dejansko velikost prostora.

V današnji rubriki nasvetov  vam predstavljamo nekaj rešitev za ureditev dnevne sobe. Vsem je skupno, da so s pomočjo barvnih dodatkov prostori zaživeli v povsem novi luči. Za dnevno sobo so tako najbolj primerne tople barve, ker so elegantne in ker spodbujajo prijetne občutke.

Za dnevno sobo lahko uporabite tudi močnejše odtenke kot so  oranžna, rdeča in modra. Nikakor pa ne boste zgrešili z naravnimi barvami kot so bela, bež, rjava in siva. Te se odlično ujemajo z ostalimi in z njimi lahko ustvarite nešteto novih kombinacij. Nekaj primerov ureditev dnevnih prostorov, vam predstavljamo v spodnji galeriji.akcija odeja

Sorodni članki

Lovilec sanj

Poznate lovilce sanj? Prikupne viseče okraske, ki pomagajo do mirne noči in lepih sanj. Za vas smo pripravili zanimivo ...

Dodatek rumene

Rumena, kot vodilni ton v stanovanju? Drzna odločitev ali nujen dodatek? Stanovanji, ki vam jih predstavljamo danes, ...

Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: