Ureditev dnevne sobe

Bistvo dnevne sobe kot glavnega družinskega prostora se skriva v varnosti in udobju, ki nam ga nudi. Zato je še posebej pomembno, da je okolje dnevne sobe prijetno, toplo in urejeno.

Nekoč je veljalo, da je kuhinja center družinskega življenja. Danes se zaradi dolgih delovnikov in posledično manj kuhanja doganje seli v dnevne sobe. Dnevna soba je po svojem namenu prostor, kjer se zadržujemo čez dan in tudi zvečer. Dnevni prostor naj bi bil del doma, kjer se lahko sprostimo, družimo z družino in udobno pogledamo kak film ali pogostimo znance. Na sedežni garnituri si lahko vzamemo čas za hiter popoldanski počitek ali pa preberemo kakšno revijo ali knjigo.

Opremljanje dnevne sobe je v veliki meri odvisno od potreb in želja posameznika. Glavno vodilo pri opremljanju naj bo vsekakor namembnost. Vzemite si čas pred samim posegom in skupaj z družinskimi člani določite osnovne smernice oziroma se pogovorite o tem, kaj želite in pričakujete od dnevnega prostora. Prav gotovo se boste vsi strinjali, da mora biti dnevni prostor varno in toplo zavetje, kjer boste sproščeno preživljali svoj prosti čas.

Kot navdih vam v današnji rubiriki predstavljamo ureditve dnevnih prostorov nemškega podjetja Musterring. V kolikor je opremljanje dnevne sobe za vas pretrd oreh, ali vam je preprosto zmanjkalo idej, predlagamo, da se obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z izkušnjami in strokovnim pristopom pomagali rešiti še tako zapleteno nalogo.

 

Sorodni članki

Sodobno stanovanje

Kaj si predstavljate pod izrazom sodobno opremljeno stanovanje? Izpopolnjen okus? Izredno funkcionalnost? Moderen ...

Futuristično stanovanje

Poplavi minimalističnih trendov notranjega oblikovanja, se po robu postavlja futuristično oblikovanje. S svojimi ...

Poletna idejnica

Se tudi vam na dopustu nabere zajetna bera spominkov, ki so na sprehodih in morskih raziskovanjih zašli v vašo ...

Ajurveda v vsakdanjem življenju

Ljudje danes živimo precej hiter tempo. Rezultat našega življenjskega sloga pa je nemalokrat slabo počutje in obilica ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: