Ureditev dnevne sobe

Bistvo dnevne sobe kot glavnega družinskega prostora se skriva v varnosti in udobju, ki nam ga nudi. Zato je še posebej pomembno, da je okolje dnevne sobe prijetno, toplo in urejeno.

Nekoč je veljalo, da je kuhinja center družinskega življenja. Danes se zaradi dolgih delovnikov in posledično manj kuhanja doganje seli v dnevne sobe. Dnevna soba je po svojem namenu prostor, kjer se zadržujemo čez dan in tudi zvečer. Dnevni prostor naj bi bil del doma, kjer se lahko sprostimo, družimo z družino in udobno pogledamo kak film ali pogostimo znance. Na sedežni garnituri si lahko vzamemo čas za hiter popoldanski počitek ali pa preberemo kakšno revijo ali knjigo.

Opremljanje dnevne sobe je v veliki meri odvisno od potreb in želja posameznika. Glavno vodilo pri opremljanju naj bo vsekakor namembnost. Vzemite si čas pred samim posegom in skupaj z družinskimi člani določite osnovne smernice oziroma se pogovorite o tem, kaj želite in pričakujete od dnevnega prostora. Prav gotovo se boste vsi strinjali, da mora biti dnevni prostor varno in toplo zavetje, kjer boste sproščeno preživljali svoj prosti čas.

Kot navdih vam v današnji rubiriki predstavljamo ureditve dnevnih prostorov nemškega podjetja Musterring. V kolikor je opremljanje dnevne sobe za vas pretrd oreh, ali vam je preprosto zmanjkalo idej, predlagamo, da se obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z izkušnjami in strokovnim pristopom pomagali rešiti še tako zapleteno nalogo.

 

akcija odeja

Sorodni članki

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi ...

12 idej za otroško sobo

Otroške sobe so majhna skrivališča, ki na enem mestu nudijo prostor za igro, delo in drobna, vsakdanja ...

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: