Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ureditev dnevne sobe

Nekoč je veljalo, da je kuhinja center družinskega življenja. Danes se zaradi dolgih delovnikov in posledično manj kuhanja doganje seli v dnevne sobe. Dnevna soba je po svojem namenu prostor, kjer se zadržujemo čez dan in tudi zvečer. Dnevni prostor naj bi bil del doma, kjer se lahko sprostimo, družimo z družino in udobno pogledamo kak film ali pogostimo znance. Na sedežni garnituri si lahko vzamemo čas za hiter popoldanski počitek ali pa preberemo kakšno revijo ali knjigo.

Opremljanje dnevne sobe je v veliki meri odvisno od potreb in želja posameznika. Glavno vodilo pri opremljanju naj bo vsekakor namembnost. Vzemite si čas pred samim posegom in skupaj z družinskimi člani določite osnovne smernice oziroma se pogovorite o tem, kaj želite in pričakujete od dnevnega prostora. Prav gotovo se boste vsi strinjali, da mora biti dnevni prostor varno in toplo zavetje, kjer boste sproščeno preživljali svoj prosti čas.

Kot navdih vam v današnji rubiriki predstavljamo ureditve dnevnih prostorov nemškega podjetja Musterring. V kolikor je opremljanje dnevne sobe za vas pretrd oreh, ali vam je preprosto zmanjkalo idej, predlagamo, da se obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z izkušnjami in strokovnim pristopom pomagali rešiti še tako zapleteno nalogo.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!