Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Nov salon v Ljubljani – od vgradnih omar do popolne opremljenosti doma

Akronov svetovalni salon smo opremili z zanimivimi pohištvenimi rešitvami. Med njimi so še posebej privlačne ideje, kako uporabno izkoristiti prostor za kar največje bivalno udobje. Prikazane so idejne postavitve v različnih ambientih, v spalnici z garderobo, predsobi, dnevnem prostoru in različne rešitve postelj v otroški sobi. Zaradi praktičnosti so vedno bolj so priljubljene skrite postelje, zato je med razstavnimi eksponati tudi bočni Aladin – postelja, ki se skrije v omari. Seveda ne manjkajo razstavljeni materiali v različnih barvah, saj si kupec pohištvo lahko izbere po želji. Pri izbiri pomagajo svetovalci, ki upoštevajo želje in potrebe posameznika, saj je individualna storitev po meri vedno bolj cenjena in iskana.

Pohištvo je v salonu skrbno izbrano ter praktično in domiselno razporejeno. V kombinaciji z različnimi dodatki, razgibanimi motivi in barvnimi popestritvami, ustvarja skrivnostnost in odlično vzdušje ter daje pečat čarobnosti. Povsod se čuti harmonija in igriv dotik ustvarjalnosti. Takšno vzdušje lahko z Akronovo pomočjo pričarate tudi pri vas doma, saj Akron spreminja prostor v dom.

 

 

Ugodnosti za vas

Obiščite nas in izberite vam najljubši kos pohištva. Po ugodni ceni, z vključenim svetovanjem, izmero na domu, dostavo in montažo. Vse to, samo do konca julija, ceneje za 15 %*.

Nakup, ki se splača!

Kje nas najdete?

Izbrali smo atraktivno lokacijo v Šiški, na Celovški 172, pri McDonaldsu.

lokacija pohištvenega salona v ljubljani

Lahko pa obiščete tudi druge naše salone po Sloveniji, ali se za obisk dogovorite s pogodbenim zastopnikom. Popust velja za celotno prodajno mrežo Akron v Sloveniji.

Z veseljem pričakujemo vaš obisk. Prisluhnili bomo vašim željam ter vam pripravili ponudbo po vaši meri.

 **Popust velja samo pri 100 % predplačilu z gotovino v enkratnem znesku. Za plačilo z gotovino se šteje tudi enkratno plačilo z bančnimi karticami, ne šteje pa se plačilo z bančnimi karticami na obroke in Summit kredit. Popust se izključuje z vsemi ostalimi popusti. Popust velja na vseh Akronovih lokacijah po Sloveniji.


Sorodni članki

Pohištvo za otroško sobo

Opremite otroško sobo s »šik« kosi pohištva, ki bodo vaše malčke navduševali tudi, ko zrastejo. Za vas smo izbrali ...

Klasičen angleški stil

Angleška klasika spominja na udobna stanovanja naših babic. Saj veste...Tista, kjer bi človek kar posedal, klepetal, ...

Tabure

Kdaj ste nazadnje nekaj ustvarili sami? Uporabili že zavržene materiale? Danes vam predstavljamo zanimivo idejo, kako ...

Skrivnostna omara

Predstavljajte si, da imate doma čudežno omaro. Omaro, ki za seboj skriva nekaj neslutenega. Ne. Ne gre za pravljico. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: