Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Novi salon pohištva v Ljubljani

Nov salon v Ljubljani – od vgradnih omar do popolne opremljenosti doma

Akronov svetovalni salon smo opremili z zanimivimi pohištvenimi rešitvami. Med njimi so še posebej privlačne ideje, kako uporabno izkoristiti prostor za kar največje bivalno udobje. Prikazane so idejne postavitve v različnih ambientih, v spalnici z garderobo, predsobi, dnevnem prostoru in različne rešitve postelj v otroški sobi. Zaradi praktičnosti so vedno bolj so priljubljene skrite postelje, zato je med razstavnimi eksponati tudi bočni Aladin – postelja, ki se skrije v omari. Seveda ne manjkajo razstavljeni materiali v različnih barvah, saj si kupec pohištvo lahko izbere po želji. Pri izbiri pomagajo svetovalci, ki upoštevajo želje in potrebe posameznika, saj je individualna storitev po meri vedno bolj cenjena in iskana.

Pohištvo je v salonu skrbno izbrano ter praktično in domiselno razporejeno. V kombinaciji z različnimi dodatki, razgibanimi motivi in barvnimi popestritvami, ustvarja skrivnostnost in odlično vzdušje ter daje pečat čarobnosti. Povsod se čuti harmonija in igriv dotik ustvarjalnosti. Takšno vzdušje lahko z Akronovo pomočjo pričarate tudi pri vas doma, saj Akron spreminja prostor v dom.

 

 

Kje nas najdete?

Izbrali smo atraktivno lokacijo v Šiški, na Celovški 172, pri McDonaldsu.

lokacija pohištvenega salona v ljubljani

Lahko pa obiščete tudi druge naše salone po Sloveniji, ali se za obisk dogovorite s pogodbenim zastopnikom. Popust velja za celotno prodajno mrežo Akron v Sloveniji.

Z veseljem pričakujemo vaš obisk. Prisluhnili bomo vašim željam ter vam pripravili ponudbo po vaši meri.

 **Popust velja samo pri 100 % predplačilu z gotovino v enkratnem znesku. Za plačilo z gotovino se šteje tudi enkratno plačilo z bančnimi karticami, ne šteje pa se plačilo z bančnimi karticami na obroke in Summit kredit. Popust se izključuje z vsemi ostalimi popusti. Popust velja na vseh Akronovih lokacijah po Sloveniji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!