Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Zanimivi triki za organizacijo kopalnice

Kopalniški predali so pogosto precej neurejeni. Jutranja naglica in navsezadnje raznolikost predmetov, ki jih hranimo v njej, pogosto poskrbita za precej kaotičen videz notranjosti omaric. Da bi vam olajšali čiščenje in nadaljnjo hrambo, smo za vas zbrali nekaj preprostih trikov za ponovno vzpostavitev reda v kopalnici.

Kje začeti?

Začnite z izdelki, ki jih uporabljate vsak dan. Namesto, da sušilnik in kodralnik za lase tlačite v predal, ju pospravite v cevi. To storite tako, da cev primernega premera enostavno odrežete in pričvrstite na stranico omare. Tako bodo vaše električne naprave vedno pri roki. Brisače lahko lično pospravite na stojalo za vino. Ali pa jih zvijte in pospravite v odslužene pločevinke, ki ste jim z malo barve dali novo življenje. Veliko prostora boste prihranili tudi, če bosta na vrata namestili več obešal za brisače.

Pogosta nadloga so drobni predmeti, kot so bombažne paličice za čiščenje ušes in kosmi bombažne vate. Te najlažje pospravimo tako, da jim izdelamo nove posodice. Na lično desko pričvrstite majhne kozarce za vlaganje. To storite tako, da na vrh kozarca namestite objemke, ki jih nato privijete na les. Tablo s kozarci nato obesite na vidno mesto. Lasnice ukrotite z magnetnimi trakovi, ki jih nalepite v omarice. V kolikor šele vgrajujete kopalno kad, lahko prostor okoli nje izkoristite kot dodatno omaro. Sijajne so tudi majhne posodice, ki jih za lažjo organizacijo nalepimo na vrata predalnikov. Nikar pa ne pozabite izkoristiti tudi prostora pod umivalnikom. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!