Zanimivi triki za organizacijo kopalnice

Zimski meseci so idealni za reorganizacijo doma. Zakaj ne bi začeli z majhnimi stvarmi in v red spravili vseh predalov v kopalnici? Za vas smo poiskali nekaj izjemno uporabnih nasvetov.

Kopalniški predali so pogosto precej neurejeni. Jutranja naglica in navsezadnje raznolikost predmetov, ki jih hranimo v njej, pogosto poskrbita za precej kaotičen videz notranjosti omaric. Da bi vam olajšali čiščenje in nadaljnjo hrambo, smo za vas zbrali nekaj preprostih trikov za ponovno vzpostavitev reda v kopalnici.

Kje začeti?

Začnite z izdelki, ki jih uporabljate vsak dan. Namesto, da sušilnik in kodralnik za lase tlačite v predal, ju pospravite v cevi. To storite tako, da cev primernega premera enostavno odrežete in pričvrstite na stranico omare. Tako bodo vaše električne naprave vedno pri roki. Brisače lahko lično pospravite na stojalo za vino. Ali pa jih zvijte in pospravite v odslužene pločevinke, ki ste jim z malo barve dali novo življenje. Veliko prostora boste prihranili tudi, če bosta na vrata namestili več obešal za brisače.

Pogosta nadloga so drobni predmeti, kot so bombažne paličice za čiščenje ušes in kosmi bombažne vate. Te najlažje pospravimo tako, da jim izdelamo nove posodice. Na lično desko pričvrstite majhne kozarce za vlaganje. To storite tako, da na vrh kozarca namestite objemke, ki jih nato privijete na les. Tablo s kozarci nato obesite na vidno mesto. Lasnice ukrotite z magnetnimi trakovi, ki jih nalepite v omarice. V kolikor šele vgrajujete kopalno kad, lahko prostor okoli nje izkoristite kot dodatno omaro. Sijajne so tudi majhne posodice, ki jih za lažjo organizacijo nalepimo na vrata predalnikov. Nikar pa ne pozabite izkoristiti tudi prostora pod umivalnikom. 

 Sorodni članki

Vinilne stenske nalepke

Preurejate dom? Ali pa preprosto potrebujete spremembo brez prevelikega finančnega vlaganja? Popestrite svoj dom z ...

Dom v 50 odtenkih sive

Knjiga "50 odtenkov sive" je obnorela svet. Sedaj je na pohodu še siva barva, ki v velikem slogu prihaja v naše ...

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...

Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: