Zanimivi triki za organizacijo kopalnice

Zimski meseci so idealni za reorganizacijo doma. Zakaj ne bi začeli z majhnimi stvarmi in v red spravili vseh predalov v kopalnici? Za vas smo poiskali nekaj izjemno uporabnih nasvetov.

Kopalniški predali so pogosto precej neurejeni. Jutranja naglica in navsezadnje raznolikost predmetov, ki jih hranimo v njej, pogosto poskrbita za precej kaotičen videz notranjosti omaric. Da bi vam olajšali čiščenje in nadaljnjo hrambo, smo za vas zbrali nekaj preprostih trikov za ponovno vzpostavitev reda v kopalnici.

Kje začeti?

Začnite z izdelki, ki jih uporabljate vsak dan. Namesto, da sušilnik in kodralnik za lase tlačite v predal, ju pospravite v cevi. To storite tako, da cev primernega premera enostavno odrežete in pričvrstite na stranico omare. Tako bodo vaše električne naprave vedno pri roki. Brisače lahko lično pospravite na stojalo za vino. Ali pa jih zvijte in pospravite v odslužene pločevinke, ki ste jim z malo barve dali novo življenje. Veliko prostora boste prihranili tudi, če bosta na vrata namestili več obešal za brisače.

Pogosta nadloga so drobni predmeti, kot so bombažne paličice za čiščenje ušes in kosmi bombažne vate. Te najlažje pospravimo tako, da jim izdelamo nove posodice. Na lično desko pričvrstite majhne kozarce za vlaganje. To storite tako, da na vrh kozarca namestite objemke, ki jih nato privijete na les. Tablo s kozarci nato obesite na vidno mesto. Lasnice ukrotite z magnetnimi trakovi, ki jih nalepite v omarice. V kolikor šele vgrajujete kopalno kad, lahko prostor okoli nje izkoristite kot dodatno omaro. Sijajne so tudi majhne posodice, ki jih za lažjo organizacijo nalepimo na vrata predalnikov. Nikar pa ne pozabite izkoristiti tudi prostora pod umivalnikom. 

 akcija vgradne omare

Sorodni članki

Jesenska ustvarjalnica

Morda se zdi še daleč, a jesen je tik pred vrati. Z njo prihaja kup idej za nove ustvarjalne podvige. Enega izmed njih ...

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...

Popestritev pustih sten

Bele stene so lahko zelo dolgočasne. Naša »naredi sam« ekipa je za vas zbrala kopico idej za okrasitev praznih sten. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave