Predelani okvirji

Se tudi vam doma »valja« kak lesen okvir, ki nikakor ne najde pravega mesta? Nikar ga ne zavrzite. Za vas smo namreč poiskali 10 simpatičnih idej, s katerimi lahko odsluženim okvirjem nadanete novo podobo.

Spominki malo drugače

Stare lesene okvirje lahko z malo truda spremenite v simpatične okvirje za najljubše spominke. Na velik lesen okvir na straneh namestite majhne žebljičke, okoli katerih ovijte žico ali močnejšo vrvico. Na vrvico nato s sponkami za perilo pripnite sporočila. Za piko na i, pobarvajte okvirje v pisane odtenke. Ali pa namesto slike v okvir vstavite pluto. Nanjo lahko z risalnimi žebljički pripnete pomembna sporočila in fotografije. Okvir lahko hitro okrasite z malce barve in vzorcem čipke, preko katere na lest popršite oziroma nanesete barvo - kotbi delali sitotisk.

Nova vloga

Povsem nov videz dobijo okvirji, ki jim dodamo podstavke. To enostavno storimo tako, da na okvir prilepimo svečnik, oba dela pa za enoten videz pobarvamo. Okvirji pa niso namenjeni zgolj fotografijam. Lahko jih uporabite kot držalo za nakit, prikupno magnetno ploščo, ali pa jih z malce truda spremenite v starinski pladenj. Okvirji so tudi lep okras vhodnih vrat. Sorodni članki

Viseče lončnice

Narava se je že dodobra prebudila. Zdaj je čas, da bujno zelenje povabite tudi v svoj ...

Obešalniki v obliki dinozavrov

Je tudi vaš otrok povsem navdušen nad dinozavri? Potem naj bo današnja "naredi sam ideja" vaš naslednji ustvarjalni ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...

Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: