Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Uporabne ideje

Pravijo, da se prava kreativnost pokaže, ko ustvariš iz navadnega nenavadno. Da vam tudi pomladi ne bo zmanjkalo »naredi sam« idej, smo za vas izbrali nekaj uporabnih in precej kreativnih zamisli.

Urejen nakit

Ljubitelji nakita dobro vedo, da je drobne okrasne predmete sila težko lepo pospraviti. Hitro se zgodi, da se v šatulji za nakit pomešajo verižice, zapestnice in uhani. Neorganizirane stvari pa so izredno nepregledne. Da temu ne bo tako, predlagamo, da za nakit izdelate primeren predal za shranjevanje. Star lesen zabojnik, obešen na steno, lahko enostavno postane škatla za shranjevanje. Za spravljanje zapestnic lahko uporabite kar steklenice. Ali pa čez lesen okvir napnite čipko, na katero nato obesite uhane.

Red v kopalnici

V kopalnici nam pogosto zmanjka prostora za shranjevanje. Drobni lepotni pripomočki, kot so na primer vatirane paličice, pa se pogosto stiskajo v predalih. Super trik za organizacijo kopalniških drobnarij je letev s kozarčki. Na leseno desko privijačite objemke za cevi. Vanje vstavite kozarce, v katere ste pospravili vse malenkosti, ki morajo biti zmeraj pri roki.

Druga vloga

Sklede, ki vam že dolgo niso všeč, lahko hitro postanejo čudoviti lestenci. Previdno prevrtajte dno in vstavite električno ogrodje. Lesena kitara je lahko izviren dekorativni okras. Pobarvajte jo v priljubljen odtenek, na sredi dodajte poličko ali dve in jo obesite na steno.

Veliki okvirji

Leseni okvirji pa niso zgolj za okvirjanje slik. Predstavite svoje spominke malce drugače. Na okvir v enakomernem razmaku pribijte žebljičke. Nanje napeljite vrvico .  Na vrv lahko z lesenimi sponkami za perilo obešate fotografije. Velik okvir pa lahko obesite tudi v spalnici. Na steno ali leseno podlago namestite nekaj majhnih obešal za obešanje pasov in kravat, mrežaste ali prozorne zabojčke za nogavice in obešala za kape in klobuke. Tako bodo vaši modni dodatki vedno lepo urejeni. Nekaj navdiha smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!