Uporabne ideje

Tudi povsem običajni predmeti kot so kozarci za vlaganje, lahko postanejo super uporabni. Za vas smo poiskali 9 idej, ki bodo starim rečem dale novo vlogo.

Pravijo, da se prava kreativnost pokaže, ko ustvariš iz navadnega nenavadno. Da vam tudi pomladi ne bo zmanjkalo »naredi sam« idej, smo za vas izbrali nekaj uporabnih in precej kreativnih zamisli.

Urejen nakit

Ljubitelji nakita dobro vedo, da je drobne okrasne predmete sila težko lepo pospraviti. Hitro se zgodi, da se v šatulji za nakit pomešajo verižice, zapestnice in uhani. Neorganizirane stvari pa so izredno nepregledne. Da temu ne bo tako, predlagamo, da za nakit izdelate primeren predal za shranjevanje. Star lesen zabojnik, obešen na steno, lahko enostavno postane škatla za shranjevanje. Za spravljanje zapestnic lahko uporabite kar steklenice. Ali pa čez lesen okvir napnite čipko, na katero nato obesite uhane.

Red v kopalnici

V kopalnici nam pogosto zmanjka prostora za shranjevanje. Drobni lepotni pripomočki, kot so na primer vatirane paličice, pa se pogosto stiskajo v predalih. Super trik za organizacijo kopalniških drobnarij je letev s kozarčki. Na leseno desko privijačite objemke za cevi. Vanje vstavite kozarce, v katere ste pospravili vse malenkosti, ki morajo biti zmeraj pri roki.

Druga vloga

Sklede, ki vam že dolgo niso všeč, lahko hitro postanejo čudoviti lestenci. Previdno prevrtajte dno in vstavite električno ogrodje. Lesena kitara je lahko izviren dekorativni okras. Pobarvajte jo v priljubljen odtenek, na sredi dodajte poličko ali dve in jo obesite na steno.

Veliki okvirji

Leseni okvirji pa niso zgolj za okvirjanje slik. Predstavite svoje spominke malce drugače. Na okvir v enakomernem razmaku pribijte žebljičke. Nanje napeljite vrvico .  Na vrv lahko z lesenimi sponkami za perilo obešate fotografije. Velik okvir pa lahko obesite tudi v spalnici. Na steno ali leseno podlago namestite nekaj majhnih obešal za obešanje pasov in kravat, mrežaste ali prozorne zabojčke za nogavice in obešala za kape in klobuke. Tako bodo vaši modni dodatki vedno lepo urejeni. Nekaj navdiha smo za vas zbrali v spodnji galeriji.Sorodni članki

Unikatne skodelice

Pa vi? Pijete zjutraj kavo ali čaj? Morda kakav? Predstavljajte si, da srkate svojo najljubšo pijačo iz skodelice, ki ...

Pikapolonice

Pika, poka, pikapolonica, to sem jaz! Suknjica rdeča, nekaj črnih pik ... Pikapolonice so prikupna mala bitja, ki ...

Klasičen angleški stil

Angleška klasika spominja na udobna stanovanja naših babic. Saj veste...Tista, kjer bi človek kar posedal, klepetal, ...

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: