Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vse o pohištvu po meri

Ne glede na bogato ponudbo v trgovinah s klasičnim pohištvom, se prej ko slej pri opremljanju vsakega doma pojavi potreba po pohištvu, ki je narejeno po meri. Takšno pohištvo se v vseh pogledih prilagaja potrebam posameznika. Za vas smo izbrali odgovore na nekatera od najpogostejših vprašanj, s katerimi se srečujemo pri vsakdanjem delu.

izkoristek prostora s pohištvom po meri

Zakaj izbrati vgradne omare? Katere so njihove prednosti?

Vgradne omare so uporabne in nudijo racionalne rešitve. Odlikuje jih maksimalni izkoristek prostora, saj se optimalno prilegajo razpoložljivemu prostoru. Vgrajene so od tal do stropa in od stene do stene, oziroma povsem po potrebi naročnika. Postavljene so lahko tudi kot pregradne omare ali kot garderobna soba, ki jo zapremo z drsnimi vrati.

vgradnja vgradnih omar

Funkcionalna omara je predvsem omara, ki omogoča preglednost in ustvari takšen prostor, da so stvari, ki jih dnevno potrebujemo, vedno pri roki. Zato naj bo razporeditev notranjosti prilagojena potrebam posameznika. Police, izvlečne police, obešalne palice, izvlečna obešala, nosilci za čevlje, košare in specialna obešala za hlače, kravate, rute ali pasove nudijo neskončne možnosti kombinacij. Posebno moderen pridih in dodatno uporabno vrednost dodajo senzorske luči ali osvetljene palice za obešanje.

Kam vse lahko vse postavimo vgradne omare? Katere prostore z njimi lahko izkoristimo?

Vgradne omare so izdelane po meri in takšne zlasti primerne za posebne prostore, kot so mansarde, niše, prostore pod stopnicami ipd. Seveda ne smejo manjkati v spalnicah, otroških sobah, dnevnih sobah, kabinetih in predsobah, kjer zagotavljajo red in preglednost. Vanje lahko shranjujemo praktično vse, od oblačil, modnih dodatkov in športnih rekvizitov, do gospodinjskih pripomočkov, posteljnine in kovčkov.

sušilni stroj v omari

Katere vgradne omare so bolj priljubljene glede na način zapiranja? Drsne, klasične ali morebiti odprte?

Najbolj priljubljene so vgradne omare z drsnimi vrati, saj se podajo povsod. Nekoliko so omejene z globino, kajti drsna vrata zavzamejo malce več prostora kot klasična. S klasičnimi omarami največkrat opremljamo predsobe in pisarne, čudovito pa zapolnijo tudi majhne prostore, ki jih želimo praktično izkoristiti, recimo pod stopnicami. Prav tako se klasično odpiranje pojavlja takrat, kadar je omara sestavni del elementa, v katerem je skrita postelja. Kadar opremljamo garderobno sobo, so omare odprte, sobo pa zapremo z drsnimi vrati. Tudi knjižne omare in razni regali ne potrebujejo vrat. Potrebno je torej upoštevati namembnost omare in celotno podobo bivalnega okolja.

Kateri materiali so priljubljeni za pohištvo? S katerim materialom jih lahko kombiniramo?

Moderni slog narekuje uporabo različnih materialov. Vse bolj je v ospredju iveral, ki je čedalje bolj kvaliteten in enostaven za vzdrževanje. Odlikujejo ga neobčutljivost na praske in pestra izbira barv. Kombiniramo ga lahko s stekli, ogledali in različnimi okovji, med katerimi je najboljša izbira aluminij. Vedno bolj priljubljeni so tudi razni potiski, ki z osebnimi motivi še bolj poudarijo unikatnost omare.

In katere barve so priljubljene pri opremljanju?

Barvni trendi se nagibajo k naravnim lesnim vzorcem v kombinaciji z zemeljskimi barvami, kjer prevladujejo sivi in sivo-rjavi odtenki. Umirjene zemeljske barve popestrimo z dodatki v trendovskih barvah. Še vedno pa je najbolj pogosta izbira bela, ki nudi različne nianse. Odlično se izkaže predvsem v manjših prostorih in tam, kjer ni veliko dnevne svetlobe. Izbira barv v otroških sobah je nekoliko bolj drzna, predvsem se pojavljajo nevtralne barve, kot sta rumena in zelena, seveda pa tudi roza, modra in ostale.

barve v spalnici

Pri Akronu že 30 let uspešno sledimo željam in potrebam kupcev in tako ustvarjamo unikatno pohištvo. S stalnim tehnološkim razvojem zagotavljamo maksimalno kvaliteto in dovršenost. Pohvalimo se lahko s celovito storitvijo, od svetovanja na domu, 3D izrisov in izmer do izdelave, montaže in zagotavljanja garancije. Kupcem se približamo s prodajno mrežo po vsej Sloveniji in odličnimi plačilnimi pogoji. Zadovoljni uporabniki se z veseljem vračajo, kar prispeva k utrjevanju zanesljive blagovne znamke Akron.

V kolikor tudi vaš dom potrebuje unikatno pohištvo, izdelano po vašem naročilu, nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!