Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Oprema garderobe v mansardi

Le kdo ne sanja o veliki garderobni sobi? Preverite, kako je Akronova arhitektka svetovala stranki pri optimalni opremi garderobe v velikosti 8,5 m2. 

pisalna miza v mansardi

Garderoba se nahaja v zgornjem nadstropju, je delno mansardna z enim strešnim oknom. Celotna soba je namenjena za garderobo, zato ni potrebe, da bi omare imele vrata. S tem pridobimo pri prostoru in zagotovimo najboljši pregled nad vsebino v omari.

tloris mansardnega stanovanja

Garderobo smo razdelili na dva dela, zanjo in zanj. Zanjo je rezervirano malce več prostora, in sicer pod oknom, kamor smo umestili lepotilni kotiček z ogledalom in manjšimi policami za ličila. Ogledalo je obrobljeno z lučkami , da bo ličenje popolno. Pod mizo so trije nizki predali, ki se lahko pregradijo z razdelki, da bodo nakit in ostale potrebščine vidno pospravljene in urejene.

oprema garderobe v mansardnem stanovanju

Miza se levo in desno nadaljuje v odprti regal s policami. Regal je v višini kolenčnega zidu, približno 140 cm. Del polic je skrit v kotu za omaro, kar bo odličen prostor za shranjevanje škatel z raznovrstno vsebino oblačil, ki jih ne potrebujemo vsak dan ali oblačil, od katerih se  nismo pripravljeni ločiti. Na vsaki strani ima vsak svoj predalnik s štirimi predali, nad njim pa police za oblačila, ki se ne obešajo na obešalnike. To so volneni puloverji, majice s kratkimi rokavi ipd. Seveda je to odvisno od vsakega posameznika. V kotu je kotni regal z dvema kotnima obešalnima palicama za obešanje srajc, jaken, hlač, polo majic in podobno.

vgradna omara v mansardnem stanovanju

Zanj smo dodali še dodatni regal s policami, zanjo pa regal z obešalno palico za daljša oblačila, kot so na primer poletne obleke. Na enem regalu so še obešalne kljukice za obešanje kopalnega plašča ali drugih oblačil, ki se jih večkrat potrebuje. Na drugi strani smo na stranico umestili večje ogledalo, v katerem se lahko pogledamo od pet do glave, preden, sveže naličeni in lepo oblečeni, odidemo od doma. 

Poglejte tudi ostale rešitve, ki jih naša arhitektka pripravlja za bralce priloge Delo in dom.

garderobna omara v mansardi

Potrebujete tudi vi rešitev za opremljenost vaših prostorov? Sporočite nam vaše želje in priskočili vam bomo na pomoč.

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!