Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Na obisku sta bila Ema in Tine

visoka postelja s predalom

Prijeten septembrski dan sta nas v ljubljanskem salonu obiskala Ema in Tine in nas napolnila z mladostno energijo. Pregledala sta sleherni kotiček Akrončkovih otroških sob in skoraj nista hotela domov. Zanimalo ju je vse: kaj vse lahko pospraviš v predale, s čem napolniš police, kako najhitreje splezaš na pograd…

pograd z omaro

Vzela sta si čas za prelistavanje knjig in nagajivo obmetavanje z blazinami.

dvojni pograd in omara

Otroci obožujejo skrivalnice in v vgradno omaro se je tako priročno skriti.  Okraske in knjige sta v knjižni omarici razporedila sama. Igračke pa so počivale v predalu pod posteljo.

lestev za pograd

Vabili so ju pogradi vseh oblik in barv. Emi je bilo bolj všeč poležavanje, Tinetu pa plezanje.

skrita postelja s pisalno mizo

Oba pa sta bila navdušena nad skrivnostno posteljo, ki se hipoma spremeni v mizico. Povsem z lahkoto, z enostavnim dvigom za ročaj.

enojna dvižna postelja

Tudi dvižna postelja je zakon! Kaj vse bi se dalo skriti tukaj, morda nihče ne bi zvedel. Posteljnino, igrače in zagotovo tudi kakšnega namišljenega pravljičnega junaka.

predal v stopnicah

Hip, hip, hip, strašni trik! Stopnička se je kar naenkrat spremenila v predal, iz nje pa je pokukala mehka odejica. Idej, kaj vse bi lahko pospravila v te posebne predale, ni zmanjkalo. Nam bosta pokazala naslednjič.

otroška soba tloris

Malce sta res razmetavala, toda vse sta pospravila za seboj. Složno in z dobro voljo.

otroška pisalna miza

Vabila ju je rumena pisalna miza, da naredita domačo nalogo: takšno, bolj počitniško, kjer prevladuje risanje in barvanje. No, tudi šolo sta se igrala. Ema je bila učiteljica in je na tablo napisala težek račun. Kaj mislite, ga je Tine znal rešiti?

otroška enojna postelja

Seveda si od igranja tudi utrujen. Ni lepšega kot zaspati v puhasti postelji, v objemu bratca in plišaste igračke.

enojna postelja in nočna omarica

Toda živahni Tine je kmalu ugotovil, da to ni čisto navadna postelja, temveč postelja, ki se spreminja. Pod njo je praktični predal, na katerem lahko tudi poležavaš. Kul! Hitro je bilo potrebno zbuditi Emo in nadaljevati z raziskovanjem.

dvojni pograd

Za igranje ristanca (fuča) ni bilo časa. Morda naslednjič. Z veseljem tudi vaše malčke povabimo  k nam. Na igrivo druženje, medtem ko vam bodo naši svetovalci pomagali pri izbiri sanjskega pohištva.

>> Največja ponudba otroških sob po meri - akroncek.si << 


 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!