Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

"Vintage" stil opremljanja

Izraz "vintage" v slovenščini nima nekega pravega prevoda. Pomeni lahko star ali pa tudi izbran, izvrsten, v modnem smislu pa najbrž kar vse obenem. Izraz "vintage" se sicer uporablja za vina, natančneje za leto izdelave priljubljene alkoholne pijače.

V modi  in navsezadnje pri opremljanju izraz uporabljamo za označevanje redkih, lepo ohranjenih in pogosto tudi "dizajnerskih kosov". Gre za posamezne elemente, ki prihajo iz "druge roke" oziroma so stari že vsaj 20 let. Tovrstni elementi tako kot stari avtomobili pridobijo na ceni, v trgovinah z "vintage" ponudbo pa dosegajo visoke vsote, predvsem kadar gre za dizajnerske in unikatne elemente.

V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo delo Alexandra Whita, ki je svojo hišo iz leta 1920 razgalil in ji nato vlil moderno noto s kančkom dobrega, starega "vintage" stila. Izstopajo posamični kosi, na primer pisani stoli, zanimive luči, knjige in podobno. V izredno odprtem in svetlem prostoru je tako nastala fantastična kombinacija dveh na prvi pogled različnih stilov: minimalizma in pisanega "vintage" stila. Hišo in njeno uredite, si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!