Mešanica skandinavskega in francosega šik pridiha

V modi obstaja fraza, da črna skrije vse grehe. Kako pa je pri pohištvu?

Če se dotaknemo opremljanja interierjev, bi lahko rekli, da je bela nova črna. Temne prostore dviguje, dolgočasni prostori postanejo izrazitejši, majhni prostori se zdijo večji in na nek način novejši. Bela barva kljub svoji skromni pojavnosti nosi veliko moč, ki se odkriva z dodatki, svetlobo in nenazadnje samim odtenkom beline. Bela  je barva jasnosti in je kot valovanje mešanica vseh treh naravnih barv: rumene, rdeče in modre. Predstavlja čistost, nedolžnost in nov začetek.

V kolikor razmišljate o ureditvi ali preureditvi stanovanja, vam kot navdih predstavljamo delo oblikovalcev Veronike Demovicove in Juraja Talcika. Lotila sta se opreme pariškega stanovanja, ki v sebi nosi skandinavske prvine. Gre za slog, ki je preprost in čist. Je skromen, a ne dolgočasen. Stanovanje je  zračno, sodobno in celo minimalistično.

Sam minimalizem krasno zaključujejo premišljeno pohištvo, vgradne omare in dodatki v lesu, ki razbijajo sterilnost. Belo pobarvano stanovanje je tako svetlo in je videti prostorno. V kolikor ste pri opremljanju naleteli na pretrd oreh, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo pomagali pri še tako zapleteni rešitvi.
akcija odeja

Sorodni članki

Jabolko presenečenja

Toplo vreme je kot nalašč za urejanje doma in okolice. Za vas smo pripravili zanimivo »naredi sam« idejo, ki bo ...

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...

Grafiti v stanovanju

Na kaj pomislite ob besedici grafit? Porisane stene? Pisane fasade? Sporočila na javnih mestih? Ulično umetnost? ...

Soba za tabornika

Je tudi vaš otrok navdušen nad gozdom in kampiranjem? Potem je današnji nasvet za ureditev otroške ali mladinske sobe ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: