Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Mešanica skandinavskega in francosega šik pridiha

Če se dotaknemo opremljanja interierjev, bi lahko rekli, da je bela nova črna. Temne prostore dviguje, dolgočasni prostori postanejo izrazitejši, majhni prostori se zdijo večji in na nek način novejši. Bela barva kljub svoji skromni pojavnosti nosi veliko moč, ki se odkriva z dodatki, svetlobo in nenazadnje samim odtenkom beline. Bela  je barva jasnosti in je kot valovanje mešanica vseh treh naravnih barv: rumene, rdeče in modre. Predstavlja čistost, nedolžnost in nov začetek.

V kolikor razmišljate o ureditvi ali preureditvi stanovanja, vam kot navdih predstavljamo delo oblikovalcev Veronike Demovicove in Juraja Talcika. Lotila sta se opreme pariškega stanovanja, ki v sebi nosi skandinavske prvine. Gre za slog, ki je preprost in čist. Je skromen, a ne dolgočasen. Stanovanje je  zračno, sodobno in celo minimalistično.

Sam minimalizem krasno zaključujejo premišljeno pohištvo, vgradne omare in dodatki v lesu, ki razbijajo sterilnost. Belo pobarvano stanovanje je tako svetlo in je videti prostorno. V kolikor ste pri opremljanju naleteli na pretrd oreh, se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo pomagali pri še tako zapleteni rešitvi.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!