Od ideje do izvedbe

Se tudi vi lotevate opremljanja stanovanja in ne veste, kako pričeti? Na koga se obrniti? Ali kje najti pravo notranjo opremo za vaš prostor? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo prihranili kar nekaj sivih las.

V Akronu pogosto prejmemo naslednja vprašanja strank: Kako se lotiti načrtovanja notranje opreme? Kaj je potrebno narediti pred naročilom pohištva? Ali je vse to sploh izvedljivo? Katere barve izbrati? Stil? ... V Akronu se lahko pohvalimo, da imamo odgovor na vsa vprašanja in izvedbo za skorajda vsako željo.

Kje začeti? 

Prvi korak pri načrtovanju vaše nove notranje opreme je prav gotovo pogovor z našim strokovnjakom. Da bi vam olajšali nakup pohištva, vam ponujamo brezplačen obiska našega svetovalca na domu. Ta bo skupaj z vami vaše ideje pretvoril v izvedbene načrte, opravil meritve prostora, določil potrebne elemente in vam bo ves čas na voljo za vsa morebitna vprašanja in odgovore.

Naše podjetje je že več kot dve desetletji prisotno na področju pohištva po meri, torej po željah in okusu ljudi, ki se želijo doma počutiti prijetno in udobno. Izdelujemo vse tipe pohištva, paradni konj pa so prav gotovo vgradne omare. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete. Od spalnice, otroške sobe, do čudovito urejenega poslovnega prostora.

Pri nas izdelano pohištvo vam tudi dostavimo in zmontiramo. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost. V spodnji galeriji vam predstavljamo pohištvo po meri, ki smo ga izdelali za eno izmed naših strank. Obstoječemu pohištvu smo dodali nekaj kosov po meri, ki so odlično dopolnili ostalo notranjo opremo.

 Sorodni članki

Lesene kuhalnice

Se tudi vam dogaja, da ob rojstnih dnevih in posebnih praznovanjih preprosto ne veste, kaj kupiti? Bi radi podarili ...

TRENDI 2013 - sejem v Milanu

S koncem prejšnjega tedna so se zaprla vrata letošnjega, že dvainpetdesetega, milanskega Salona. Gre za eno največjih ...

Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ...

Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: