Od ideje do izvedbe

Se tudi vi lotevate opremljanja stanovanja in ne veste, kako pričeti? Na koga se obrniti? Ali kje najti pravo notranjo opremo za vaš prostor? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo prihranili kar nekaj sivih las.

V Akronu pogosto prejmemo naslednja vprašanja strank: Kako se lotiti načrtovanja notranje opreme? Kaj je potrebno narediti pred naročilom pohištva? Ali je vse to sploh izvedljivo? Katere barve izbrati? Stil? ... V Akronu se lahko pohvalimo, da imamo odgovor na vsa vprašanja in izvedbo za skorajda vsako željo.

Kje začeti? 

Prvi korak pri načrtovanju vaše nove notranje opreme je prav gotovo pogovor z našim strokovnjakom. Da bi vam olajšali nakup pohištva, vam ponujamo brezplačen obiska našega svetovalca na domu. Ta bo skupaj z vami vaše ideje pretvoril v izvedbene načrte, opravil meritve prostora, določil potrebne elemente in vam bo ves čas na voljo za vsa morebitna vprašanja in odgovore.

Naše podjetje je že več kot dve desetletji prisotno na področju pohištva po meri, torej po željah in okusu ljudi, ki se želijo doma počutiti prijetno in udobno. Izdelujemo vse tipe pohištva, paradni konj pa so prav gotovo vgradne omare. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete. Od spalnice, otroške sobe, do čudovito urejenega poslovnega prostora.

Pri nas izdelano pohištvo vam tudi dostavimo in zmontiramo. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost. V spodnji galeriji vam predstavljamo pohištvo po meri, ki smo ga izdelali za eno izmed naših strank. Obstoječemu pohištvu smo dodali nekaj kosov po meri, ki so odlično dopolnili ostalo notranjo opremo.

 Sorodni članki

Stenska umetnina

Ste tudi vi naveličani belih sten? Iščete pravo umetnino za vaš dom? Ne iščite več. Raje jo sami ...

Dodatek rumene

Rumena, kot vodilni ton v stanovanju? Drzna odločitev ali nujen dodatek? Stanovanji, ki vam jih predstavljamo danes, ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...

Dvižna postelja v omari ALADIN v novi dimenziji 140 x 200

Prav gotovo smo se že vsi kdaj soočili s pomanjkanjem prostora, ko (kljub dobri organiziranosti,) ni dovolj prostora za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: