Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Od ideje do izvedbe

V Akronu pogosto prejmemo naslednja vprašanja strank: Kako se lotiti načrtovanja notranje opreme? Kaj je potrebno narediti pred naročilom pohištva? Ali je vse to sploh izvedljivo? Katere barve izbrati? Stil? ... V Akronu se lahko pohvalimo, da imamo odgovor na vsa vprašanja in izvedbo za skorajda vsako željo.

Kje začeti? 

Prvi korak pri načrtovanju vaše nove notranje opreme je prav gotovo pogovor z našim strokovnjakom. Da bi vam olajšali nakup pohištva, vam ponujamo brezplačen obiska našega svetovalca na domu. Ta bo skupaj z vami vaše ideje pretvoril v izvedbene načrte, opravil meritve prostora, določil potrebne elemente in vam bo ves čas na voljo za vsa morebitna vprašanja in odgovore.

Naše podjetje je že več kot dve desetletji prisotno na področju pohištva po meri, torej po željah in okusu ljudi, ki se želijo doma počutiti prijetno in udobno. Izdelujemo vse tipe pohištva, paradni konj pa so prav gotovo vgradne omare. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete. Od spalnice, otroške sobe, do čudovito urejenega poslovnega prostora.

Pri nas izdelano pohištvo vam tudi dostavimo in zmontiramo. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost. V spodnji galeriji vam predstavljamo pohištvo po meri, ki smo ga izdelali za eno izmed naših strank. Obstoječemu pohištvu smo dodali nekaj kosov po meri, ki so odlično dopolnili ostalo notranjo opremo.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!