Od ideje do izvedbe

Se tudi vi lotevate opremljanja stanovanja in ne veste, kako pričeti? Na koga se obrniti? Ali kje najti pravo notranjo opremo za vaš prostor? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo prihranili kar nekaj sivih las.

V Akronu pogosto prejmemo naslednja vprašanja strank: Kako se lotiti načrtovanja notranje opreme? Kaj je potrebno narediti pred naročilom pohištva? Ali je vse to sploh izvedljivo? Katere barve izbrati? Stil? ... V Akronu se lahko pohvalimo, da imamo odgovor na vsa vprašanja in izvedbo za skorajda vsako željo.

Kje začeti? 

Prvi korak pri načrtovanju vaše nove notranje opreme je prav gotovo pogovor z našim strokovnjakom. Da bi vam olajšali nakup pohištva, vam ponujamo brezplačen obiska našega svetovalca na domu. Ta bo skupaj z vami vaše ideje pretvoril v izvedbene načrte, opravil meritve prostora, določil potrebne elemente in vam bo ves čas na voljo za vsa morebitna vprašanja in odgovore.

Naše podjetje je že več kot dve desetletji prisotno na področju pohištva po meri, torej po željah in okusu ljudi, ki se želijo doma počutiti prijetno in udobno. Izdelujemo vse tipe pohištva, paradni konj pa so prav gotovo vgradne omare. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete. Od spalnice, otroške sobe, do čudovito urejenega poslovnega prostora.

Pri nas izdelano pohištvo vam tudi dostavimo in zmontiramo. Na vse izdelke nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost. V spodnji galeriji vam predstavljamo pohištvo po meri, ki smo ga izdelali za eno izmed naših strank. Obstoječemu pohištvu smo dodali nekaj kosov po meri, ki so odlično dopolnili ostalo notranjo opremo.

 Sorodni članki

Priprava popolne zabave

Poletne zabave so krasna ideja za druženje s prijatelji in družino. Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, ki ...

Vinski sodi malo drugače

Jesen kliče k trgatvam. K tem pa obvezno sodi pospravljanje in urejanje kleti. Današnja »naredi sam« idejnica je kot ...

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...

Beton kot dodatek

Beton je mnogo več kot gradbeni material. Danes vam ga predstavljamo kot zanimiv dodatek, ki popestri ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave