Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vgradna omara lahko zapolni sleherni prostor

Vgradne omare sodijo v vse prostore. Nepogrešljive so v spalnicah, predsobah, otroških sobah, mansardah in kabinetih, kot tudi v pisarnah in drugih poslovnih prostorih. Ker so vsi notranji elementi narejeni po vaši želji, je vgradna omara izjemno praktična. Vgradno omaro z drsnimi vrati lahko opremite z ogledalom in tako še bolj učinkovito izkoristite razpoložljivi prostor.

vgradna omara po meri

Kako lahko izkoristite posebne prostore?

Na videz omejeni prostori in majhni kotički lahko hitro postanejo popolnoma uporabni in izkoriščeni. Ko vanje vgradimo vgradne omare, se prelevijo v čudovite shranjevalne prostore, hkrati pa delujejo razkošno in elegantno. Vgradno omaro lahko uporabite za ločevanje dveh prostorov, z njo lahko zapolnite kote in niše, prav pridejo tudi v manjših prostorih kot so na primer kabineti.

krilna omara po meri

Pri Akronu iščemo najboljše rešitve in iz prostorskih težav ustvarjamo idealne pogoje za optimalno shranjevanje in maksimalni izkoristek prostora.

Se že dalj časa spogledujete z idejo o nakupu vgradne omare? Zakaj si je ne bi privoščili zdaj in brezplačno prejeli vsestranski ter srebrni potezni obešalnik? Poiščite vam najbližjega prodajalca.

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!