Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Udobno in prostorno tudi v garsonjeri

Tjaša Justin, m.i.a.

pisalna miza in televiziski regal

Študentski časi so mimo. Začeli so se dnevi, ko je treba zjutraj v službo. Temu primerno je potrebno urediti sobo, ki bo postala bolj resna in bo delo v njej prijetnejše. Lastnica si želi v njej spalni in dnevni prostor z večjo posteljo, vgradno omaro, sedežno garnituro, manjšo pisalno mizo in tv regalom. Všeč so ji svetli toni, čiste linije in lepo organizirana soba.

omara v garsonjeri

Prostor je zaradi balkona, ki posega v prostor, nepravilnih oblik in ima dovolj svetlobe. Najprej sem poskusila vanj umestiti klasično posteljo, a ni važno kako bi bila obrnjena v vsakem primeru, bi nastala gneča v prostoru. Zato sem v levem kotu sobe, na steni, ki jo lahko najbolje izkoristimo, predvidela skrito posteljo Aladin 140x200 cm. Lahko bi bila tudi večja, a bi s tem preveč posegli v prostor.

V tem primeru je še vedno dovolj prostora za prehod med posteljo in sedežno garnituro tudi, ko je postelja pripravljena za spanje. Zgornji del postelje je izkoriščen z omaricami. Niso velike, a kaka dodatna odeja se bo lahko zložila vanje. Ker imamo globino postelje večjo od predvidenih 37 cm je pri vzglavju prostor za police.

dnevni prostor v garsonjeri

Desno od postelje je tv regal s predali. Poleg njega pa manjša pisalna miza.

Sedežno garnituro sem odmaknila proč od stene. S tem je za njo nastal prostor za omare in regal s policami katerega del je postal tudi obstoječ radiator. Omare so globoke le toliko, da se vanje lahko zloži ena vrsta oblačil ali uporabi obešalnik za horizontalno obešanje. Večja omara za oblačila je namreč že v predprostoru. Namesto klubske mizice je tabure, ki služi kot podaljšek sedežne garniture in je hkrati odlagalna površina.

Pohištvo je belo v kombinaciji s svetlim lesnim dekorjem. Nekaj temnih kontrastov v sobi najdemo v okvirjih slik na levi steni, na dodatnih policah, svetilih in tapeti na glavni steni.

Soba ima vse, kar si je stranka zaželela. Kadar bo postelja pospravljena, bo pa tudi dovolj prostora za druženje z novimi sodelavci.

Oglejte si še druge rešitve, ki jih priporoča arhitektka Tjaša Justin. VEČ REŠITEV

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!