Velikonočna ustvarjalnica

Velika noč je tik pred vrati. Za vas smo zbrali cel kup idej, kako ta družinski praznik narediti prav poseben.

Na kaj pa vi pomislite ob besedah Velika noč? Na vonj po domači potici, šunko, jajčke, hren... Najstarejši in za kristjane najpomembnejši praznik. Je praznik veselja in upanja. In prav veselje je navdihnilo nas, da smo za vas poiskali pisane ideje, ki bodo velikonočno vzdušje in prihajajočo pomlad povabile v vaš dom. 

Zajčki

Če ga niste srečali v naravi, ste ga pa v zadnjih dneh prav gotovo opazili na policah trgovin. Plišasti, glineni in čokoladni so znak Velike noči, novega rojstva, svežih začetkov in toplih dni, ki jih prikliče prvo pomladno sonce. Sedaj je pravi čas, da zimsko dekoracijo nadomestite z pomladno. Na okna posadite zajčje figurice. Z otroci se lahko lotite izdelave girland z zajčki ali pa prikupne majhne živalice umestite na venček, ki pozdravi na vhodnih vratih.

Jajca

Brez njih ne gre. Mi smo se posebej navdušili nad idejami, ki prikazujejo njihovo nekonvencionalno uporabo. Izpihane lahko uporabite, kot vazice. Položite jih na lep, dekorativni pladenj in vanje namestite posamezne cvetove. Vanje lahko tudi posadite manjše sukulente. Pisano obarvane bodo krasna dekoracija. Pri barvanju jajčk pa bodo prav gotovo najbolj uživali otroci. 

Več idej poiščite v spodnji galeriji. 

Sorodni članki

Izbira jedilne mize

Jedilna miza je običajno center družinskega življenja. Najti primerno mizo, pa je vse prej kot majhen zalogaj. Za vas ...

Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati ...

Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje ...

Ureditev dnevne sobe

Bistvo dnevne sobe kot glavnega družinskega prostora se skriva v varnosti in udobju, ki nam ga nudi. Zato je še posebej ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: