Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Velikonočna ustvarjalnica

Na kaj pa vi pomislite ob besedah Velika noč? Na vonj po domači potici, šunko, jajčke, hren... Najstarejši in za kristjane najpomembnejši praznik. Je praznik veselja in upanja. In prav veselje je navdihnilo nas, da smo za vas poiskali pisane ideje, ki bodo velikonočno vzdušje in prihajajočo pomlad povabile v vaš dom. 

Zajčki

Če ga niste srečali v naravi, ste ga pa v zadnjih dneh prav gotovo opazili na policah trgovin. Plišasti, glineni in čokoladni so znak Velike noči, novega rojstva, svežih začetkov in toplih dni, ki jih prikliče prvo pomladno sonce. Sedaj je pravi čas, da zimsko dekoracijo nadomestite z pomladno. Na okna posadite zajčje figurice. Z otroci se lahko lotite izdelave girland z zajčki ali pa prikupne majhne živalice umestite na venček, ki pozdravi na vhodnih vratih.

Jajca

Brez njih ne gre. Mi smo se posebej navdušili nad idejami, ki prikazujejo njihovo nekonvencionalno uporabo. Izpihane lahko uporabite, kot vazice. Položite jih na lep, dekorativni pladenj in vanje namestite posamezne cvetove. Vanje lahko tudi posadite manjše sukulente. Pisano obarvane bodo krasna dekoracija. Pri barvanju jajčk pa bodo prav gotovo najbolj uživali otroci. 

Več idej poiščite v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!